teen wolf x

Teen Wolf продължава с филм

Създателят на сериала се е договорил с MTV за филм и преговаря с актьорите да се завърнат.

Изображение с име: 20110610_teen_wolfОще не е на 100% официално, но новината вече се върти из интернет – сериалът „Тийн вълк“ се завръща с нов филм! Създателят и главен сценарист на сериала Джеф Дейвис е подписал договор с MTV, който включва разработка на нов филм Teen Wolf за стрийминг платформата Paramount+. Той ще бъде отново изпълнителен продуцент и сценарист, а с актьорите от сериала вече се водят преговори да се завърнат в ролите си.

Сериалът е римейк на стар филм със същото име и идея, но е доста по-драматичен. Успя да изкара цели 6 сезона, преди да завърши преди 4 години. В него тийнейджърът Скот се превърна във върколак и постепенно стана Алфа на своята „глутница“, като междувременно успя да опази градчето си от всякакви свръхестествени показателства. В новия филм ще се появи ново „ужасяващо зло“, което ще накара Скот (макар и вече да не е тийнейджър) да събере стави и нови приятели в борбата срещу него.

Главният актьор в сериала, Тайлър Поузи, не успя да стане суперзвезда в Холивуд. Някои от неговите колеги обаче определено се прочуха. Тайлър Хьохлин от доста време насам вече е Супермен в телевизионната DC вселена на „Стрелата“, а Дилън О`Браян оглави трилогията „Лабиринтът“ (която го контузи и заради която героят му се появи доста оскъдно в последния шести сезон).

Филмът все още е в много ранна фаза на разработка, така че е рано да предвиждаме каквото и да е за него, като дори не е сигурно дали всички (или достатъчно) актьори ще се завърнат. По-вероятно е да се случи, но има и шанс филмът да бъде римейк или нова версия на концепцията, ако няма как да се продължи старата история.

Ако има – феновете отсега вече възлагат много надежди и очаквания. Скот ще е пораснал и възмъжал, което вероятно ще направи образа му по-интригуващ. Стайлс и Лидия извървяха доста път докато се съберат заедно, но поради ограничените възможности на О`Браян да играе в последния сезон, връзката им сякаш не можа да се развие на екран така, както сценаристите бяха предвидили – филмът е възможност двамата да бъдат показани заедно в пълната им прелест. Също така, в края на сериала Стайлс стана стажант във ФБР – може би във филма именно той ще работи по свръхестествената заплаха, заради която старата банда ще се събере отново. Малия не е фен-фаворит, но в края на сериала беше намекнато, че може да развие отношения със Скот – филмът би могъл да покаже дали от тази сюжетна нишка е излязло нещо.

При всички положения, на този етап можем само да предполагаме какво би могло да се случи. Важното е обаче, че феновете на сериала ще могат да се завърнат към него в сравнително близко бъдеще.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата