3 коментара
tmhc-tli

The Man in the High Castle, The Librarians – подновени

Честито на феновете!

the man in the high castle ccДобри новини от САЩ! „Човекът във високия замък“ и „Библиотекарите“ са подновени съответно с втори и трети сезон.

The Man in the High Castle продължава да е най-гледаният пилотен епизод от собствен сериал на Amazon и първият сезон явно като цяло се е справил доста добре. Критиците и феновете го засипаха с хвалби и изявиха желание за още. Вторият сезон се очаква догодина, вероятно пак наесен. За успеха на алтернативноисторическия сериал спомогна и нестандартната рекламна кампания. Нюйоркското метро беше окичено с нацистки знаци в духа на сериала, които предизвикаха скандал и в последствие бяха премахнати.

The Librarians също имат добро бъдеще пред себе си. В момента тече техният втори сезон (краят му ще дойде със следващия епизод, на 27/28 декември), като предпоследната серия е събрала най-много зрители досега. Рекордът доскоро се държеше от премиерата на втори сезон. Всичко това означава, че хората обичат да гледат приключенията на тайния екип от библиотекари под нюйоркската библиотека и едва ли събирането на артефакти из света ще спре скоро.

Честито на феновете и се надяваме на още добри новини за качествените сериали!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата