The-100-season-2-1200x520

Тийзър и трейлър за трети сезон на The 100

„Стотимата“ продължава с нови епизоди в края на януари. ОБНОВЕНА с пълен трейлър

„Стотимата“ не е най-гениалният сериал на света, но е доста добър и е сред най-обичаните от критиците продукти на тийн-телевизията CW. Мнозина го определят като един от най-подценяваните сериали в САЩ, а рейтингите му, макар и не феноменални, са стабилни.

Скоро ще започне третият му сезон, за което телевизията ни напомни с кратък тийзър. В него виждаме Кларк в по-мрачен вид (адекватен на последните й действия) и като преследвана от всички, както и Кейн да дава акъл на Белами. Странно, но не е показано нищо за Яха и намерения от него изкуствен интелект, който се очаква да е основният злодей за тази година. Въпреки това тийзърчето е достатъчно надъхващо за феновете на сериала. Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За цялостния сюжет на трети сезон не се знае много, като и към книгите не можем да се обърнем за подсказка, защото те са доста различни от сериала. Със сигурност Лекса ще се завърне и ще направи нов опит да спечели сърцето на Кларк, което допълнително изнервя феновете на оригиналната трилогия, според които сериалът трябва най-после да събере последната с Белами. Към който и край на любовния триъгълник да се насочи историята, ние само се надяваме, че The 100 ще поправи недостатъците си и ще продължи да повишава класата си.

Сериалът продължава от 21 януари (22-ри българско време) и ще излъчва 16-те си епизода редовно, всяка седмица без прекъсване, до 28 април.

Обновена:

Вече имаме и пълен трейлър за новия сезон, който изглежда доста по-добре. Има и няколко кадъра с ИИ-то, но основният фокус е върху травмите от войната, които тийнейджърите трябва да преживеят, за да продължат напред. Има място и за любов, както при възрастните, така и при тийнейджърите (макар че трейлърът умишлено скрива кой точно задоволява Кларк), но също и за драма – Белами и Октавия явно ще се скарат, вероятно заради поредното умствено затъмнение на последната.

https://www.youtube.com/watch?v=PKUuukxrbrU

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата