Image4

Трейлър за четвърти сезон на „Стоте“

В сезон 4 Стотината ще се изправят срещу още по-големи предизвикателства.

The CW най-после публикува така очаквания трейлър за четвъртия сезон на тийнейджърския екшън The 100. Чакането обаче си заслужава, защото (по традиция) времетраенето на промоционалния клип е над три минути. Няма рециклирани кадри и абсолютно всичко, което виждаме в него, е от актуалния сезон. „Стоте“ ще започне на втори февруари за България – премиерата му беше изтеглена за пролетния сезон на 2017, тъй като в есенната програма на телевизията нямаше място (президентът на CW реши да поръча доста нови сериали, но не прекрати вече вървящите).

През изминалата година сериалът претърпя някои доста значими критики относно „орязаните“ сюжетни линии на интересни второстепенни герои, както и избиването на някои главни. Много фенове дори спряха да гледат последните епизоди от сезон 3, само за да покажат позицията си по отношение на тези проблеми. Все пак, финалните епизоди бяха особено интересни и разказаха развръзката на историята по сравнително неочакван и доста логичен начин. Очакваната „вратичка“ за нов сезон обаче се оказва доста широко отворена и от трейлъра ясно си проличава защо е това е така.

https://www.youtube.com/watch?v=z3koIh0Izwk

За постоянните фенове на сериала, чакането изглежда си заслужава. Отсега става ясно, че краят на света няма да е на преден план през по-голямата част от епизодите. За сметка на това, ще получим възможността да опознаем постапокалиптичния свят – героите ще продължат да откриват нови територии, нови племена на Земляни и, разбира се, нови опасности.

Скоро можем да очакваме и трейлъри за новите сезони на останалите научнофантастични / фентъзи драми на The CW, които бяха изтеглени за полусезон – „Древните“ и „Аз, Зомбито“ ще започнат съответно на 18 март и 5 април за България.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата