5 коментара
the addams family

Трейлър за новото Семейство Адамс

За Хелоуин ще ни пуснат нов анимационен филм от The Addams Family с гласовете на редица звезди.

„Семейство Адамс“ е много силен и устойчив на времето франчайз. Тяхната история започва като серия от карикатури на типичното американско семейство още през 1938 година. Оттогава досега с тях са правени редица сериали и филми, от които някои дори игрални, също така книги и игри. Последният филм е Addams Family Reunion от 1998, който не е много добър (в същата и следващата година се излъчва сериалът „Новото семейство Адамс“. След това франчайзът умира, но, разбира се, това не продължава дълго. Правени са няколко опита за нови филми и тази година вече ще имаме завръщане на култовите персонажи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Уви, трейлърът не се фокусира върху историята, а върху персонажите, които новото поколение тепърва ще трябва да опознае. Всички ключови персонажи от старите версии са налице, а за повече популярност в ролите като озвучители влизат редица американски звезди – Оскар Айзък, Чарлийз Терон, Клои Грейс Мориц, Фин Уолфхарт, Бет Мидлър и др. Режисьор на новия анимационен филм е Конрад Върнан, направил Shrek 2 и Sausage Party.

Сюжетът ще се фокусира върху пристигането на Семейство Адамс в емблематичния им дом и борбата с Марго Нидлър – водеща на риалити шоу, която е обсебена от перфекционизъм при реализирането на идеала за усмихнато семейство от предградието. Логично, такъв човек не е никак очарован от новите си съседи, които се увличат по зловещи занимания като изтезания и висене със свръхестествени същества. Ще бъде интересно да видим дали новият филм ще предложи нещо свежо, което да съживи франчайза, но с талантливите хора в екипа си шансовете не са малки.

Премиерата в САЩ е на 11 октомври, вероятно ще има такава и у нас.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата