1 коментар
True-Blood-Season-6

Трейлър за шести сезон на True Blood

Хората обявяват война на вампирите, а животът на Суки за пореден път е в опасност.

Както винаги, „да чакаш е гадно“, но търпеливите ще бъдат наградени. „Истинска кръв“ скоро ще навлезе в своя шести сезон, а по случая от HBO пуснаха и трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=tGgt_jllHcA

Изглежда събитията, които полудялата група вампири започна миналия сезон, най-накрая започват да се отразяват на глобалната ситуация. Хората започват война срещу вампирите и дори изглежда сякаш може да я спечелят.

Тази година ще има много нови лица – Рутгър Хауър, Арлис Хауърд, Джърни Смолет-Бел, Амелия Роуз Блеър, Каролина Видра и Люк Граймс. След няколко рокади на поста, главен сценарист вече е Браян Бъкнър.

Изображение с име: true-blood-season-six-teaserДа се надяваме, че смените зад камера не са се отразили сериозно на качеството на сезона. Алан Бол се отказа от поста на главен сценарист след миналата година, а на негово място застана Марк Хъдис. Той обаче дори не довърши сезона – по средата беше сменен от Браян Бъкнър по неизвестни причини. Обикновено такива рокади не вдъхват доверие, но при „Истинска кръв“ може и да не се усети. Така или иначе всеки сезон е доста различен от предишния и е мешавица от сюжети и герои, които работят, и такива, които не работят. Едва ли смяната ще допринесе кой знае колко към хаоса, който и без друго отличава True Blood от останалите – рядко в лош смисъл.

Ана Пакуин роди близнаци на Стивън Мойер през септември, поради което сезонът ще бъде по-кратък от обикновено – 10 епизода, вместо 12. Премиерата в САЩ е на 16 юни (17 наше време).

ПС: Ако се чудите, песента в трейлъра е Delta Rae – Bottom of the River.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата