5 коментара
ppz-ww-ss

Клипчета от Suicide Squad, Wonder Woman, Pride & Prejudice & Zombies

Трейлър за „Самоубийственият отряд“, тийзър за „Жената чудо“ и промота за „Гордост и предразсъдъци и зомбита“.

Днешният ден беше интересен откъм нови трейлъри, особено за феновете на DC Comics. Трите им дългоочаквани адаптации на обичани поредици от графични новели наближават и вече имаме повече информация за по-късните две (трейлъра за „Батман срещу Супермен“ вече го гледахме).

Най-интересен изглежда „Самоубийственият отряд“. Въпреки очевидните прилики с „Пазители на галактиката“, филмът изглежда сякаш ще вдъхне нов живот (и най-вече цвят!!) в комиксо-филмовата вселена на DC. Най-накрая кадри с нещо повече от нюанси на сивото и чувство за хумор у персонажите. Зрителите, които се опасяваха, че всички филми от тази вселена ще бъдат претенциозни и сухарски, могат да се успокоят, защото забавлението в Suicide Squad изглежда като да е на ниво.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Феминистките също могат да ликуват, защото най-накрая ще има самостоятелен филм за супергероиня! Гал Гадот вече събра погледите като бъдещата жена чудо, а сега направо ги прикова към себе си в новия тийзър за лентата, в която тя ще играе единствената главна роля (вместо да е само притурка на Батман и Супермен). Снимките все още текат, като сюжетът ще се развива през Първата световна война. Самата жена чудо пък е потомка на амазонките от остров Темискира и е едновременно женствена и непобедима.

https://www.youtube.com/watch?v=i9Ur4De7yT8

 

Завършваме с още бойни мацки, но тези са без особени претенции за сериозност – „Гордост и предразсъдъци и зомбита“. Много стискаме палци на този филм да е интересен и забавен, защото нестандартното вече го има. Героините тук ще преодолеят своите предразсъдъци и ще се бият за живота, за семейството, за дома и за любовта, а мъжете само ще си мечтаят да ги получат за съпруги…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Съвсем скоро ще гледаме Pride and Prejudice and Zombies – на 5 февруари, Suicide Squad излиза на 5 август, а Wonder Woman – на 23 юни 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата