cinema

Нови трейлъри за Alladin, Tolkien, Brightburn

Сини джинове, велики писатели и ужасяващи супергерои ще гледаме в предстоящите филми.

Насъбра се нова порция кинотрейлъри.

Започваме с „Аладин“, като най-високобюджетна продукция от трите. Предстоящият римейк на Дисни с живи актьори и Гай Ричи начело досега не само не впечатляваше, но и отблъскваше, предимно заради нелепия вид на Уил Смит като джин. Новият трейлър е малко по-добър, значително по-красив, но отново има абсурдни моменти. Да не забравяме също, че Alladin е мюзикъл, а не обикновено фентъзи. Премиерата е на 24 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с втория трейлър за „Толкин“ – очертаващия се като красив биографичен филм за Джон Р. Р. Толкин, автора на „Властелинът на пръстените“. Разказва се за любовта, приятелите и премеждията на писателя, които са оформили както личността му, така и създадената от него вселена, дефинирала фентъзи жанра. Лентата тръгва по кината на 10 май и подозираме, че догодина ще се бори за Оскари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вече сме ви писали и за Brightburn, новия проект на уволнения от Дисни поради неприлични коментари Джеймс Гън. В този нискобюджетен филм режисьорът изследва какво би се случило, ако Супермен беше злонамерен, разбира се, без да използва същото име. Елизабет Банкс играе майката на суперзлодея, на която никак няма да й е лесно да приеме лошотията на осиновеното си чадо. И тази премиера е на 24 май, но само в САЩ – до българските кина филмът едва ли ще стигне.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата