comiccon2015

Новини от Comic-Con 2015

Клипчета и снимки от Suicide Squad, Fantastic Four, Star Wars, Warcraft, Ghostbusters, Tales of Helloween, Westworld, Heroes Reborn, Arrow, Vikings, Game of Thrones

San Diego Comic-Con 2015 официално приключи, като тази година беше от по-вълнуващите и изпълнени с новини, трейлъри и преживявания. Вече ви показахме трейлърите за „Хрониките на Шанара“, „Аш срещу злите мъртви“, „Експанзията“, „Колония“, „Доктор кой“, „Живите мъртви“, „Страхувайте се от живите мъртви“, „Деймиън“, Outcast и Into the Badlands, както и за „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Както виждате, наблегнахме на телевизията, но това не означава, че за киното няма вълнуващи проекти!

Филми

След като споменахме Батман и Супермен, може да започнем с трейлъра за „Самоубийственият отряд“ – отговорът на Ди Си Комикс срещу „Отмъстителите“ и „Пазители на галактиката“ на Марвел. Могат ли престъпниците да спасяват света и да бъдат супергерои редом с добрите и колко луди трябва да са, за да се съгласят? Трейлърът се взема доста на сериозно, типично за DC Comics, а феновете са въодушевени от него. Оказва се, че излизането му извън Комик-кон не е било планирано, но тъй като феновете са успели да направят пиратски копия с лошо качество, от Warner Bros са се принудили да го пуснат официално:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Супергероите са представени и с новия трейлър за римейка на „Фантастичната четворка“. В него виждаме повече от злодея Дуум и много нови кадри. Разрушенията и специалните ефекти изглеждат достатъчно на брой, а сюжетът явно няма да бяга от успешната формула. Много от феновете се отнасят с недоверие към Джош Транк, а интересът към филма не е толкова голям, колкото на продуцентите им се иска, но по всичко личи, че Fox ще имат нов хит за началото на август, когато се очаква премиерата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ нямаше нов трейлър, но пък беше показано клипче зад кадър. По всичко личи, че Джей Джей Ейбрамс и екипът му са успели да уловят атмосферата от старите филми по отношение на визия и ефекти, а актьорите са дали всичко от себе си, за да се представят добре. Сега остава само и сюжетът да си заслужава!

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

С доста голямо нетърпение очакваме и филма по Warcraft – Дънкан Джоунс, режисьорът, прекарва трети комик-кон в разговори за него, но все още няма трейлър за показване. Или по-точно, има, но е бил показан само на присъстващите на неговия панел, докато за простосмъртните ще излезе онлайн чак през ноември. Съдейки по реакциите, бил е доста сполучлив и верен на играта. Дотогава можем да се топлим само с два плаката, които показват лидерите на хората и орките (Травис Фимел (Лотар) и Тоби Кебел (Дуротан)).

lotharwarcraft2

Снимка имаме и от готвения рестарт на „Ловци на духове“, в който главните роли ще се изпълняват от жени.

1339043563107289704

 

Феновете на ужасите също не са забравени. На 16 октомври ще излезе антологията „Приказки за Хелоуин“, в която ще бъдат разказани 10 различни смразяващи кръвта истории. Трейлърът изглежда доста евтино, но замесените имена говорят за наличието на поне 1-2 интересни идейки:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата