1 коментар
Image2

Описания и трейлъри за DC сериалите

The Flash, Arrow и Legends of Tomorrow продължават.

Тази седмица всички сериали продължават, без „Супергърл“, чийто първи сезон свърши.

В края на миналия епизод на „Светкавицата“, Хари Уелс обеща на Бари Алън, че ще му върне силите. Но планът му не звучи много добре – той ще се опита да пресъздаде експлозията на ядрения реактор, която първоначално създаде Светкавицата. В новия епизод, който излиза на 4 май за нас, най-близките на Бари ще спорят дали планът ще влезе в сила. За щастие, неговият баща, Хенри Алън, ще се завърне, за да припомни на Отбор Светкавица, че последния път, когато е избухнала експлозия, синът му изпадна в кома за 9 месеца. Въпреки това, Джо мисли по друг начин, защото той знае, че връщането на силите на Бари е единствения начин да бъде спасен Сентрал сити от Зуум. Междувременно, братът на двойника на Сиско от Земя 2 ще прескочи между вселените, за да потърси отмъщение. Той ще се окаже друг супер злодей на DC – Рапчър, който изглежда по същия начин като братът на Сиско от Земя 1 – Данте.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В епизод 20 на „Стрелата“, който се казва „Генезис“ и ще излезе в четвъртък, 5 май за нас, Деймиън Дарк най-после ще приведе плана си за контрол над Стар сити в действие. След като времето им изтича, отбор Стрела са по-мотивирани от всякога да го спрат, а Оливър и Фелисити ще се съюзят, за да намерят слабо място в магическия герой.

https://www.youtube.com/watch?v=HP7M_poOAfI

В следващия епизод на „Легендите на утрешния ден“, който ще излезе този петък, 6 май за нас, екипът на Рей ще държи тиранина Вандал Савидж в плен, но Кендра все още няма да се реши дали ще го довърши, тъй като той ще й каже, че е по силите му да я събере с Картър. Рип Хънтър ще реши, че ще доставят пленника на Господарите на времето, но тази идея изобщо няма да хареса на Снарт и Рори. Междувременно, Савидж ще дразни Рей относно съвместния му живот с Кендра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата