Какво ще ни плаши през 2018?

Трейлъри за Slender Man, Truth or Dare и The Night Sitter.

2018 вече дойде и ни носи купища филми за гледане. В тази статия ще съберем трейлърите за три нови хоръра, които не сме ви показвали преди.

Започваме със Slender Man – интернет легенда, вдъхновена от крийпипаста разказ на Ерик Кнудсен. Слендърмен е висок, безличен и зловещ, с черен костюм и афинитет към тормоза на дечица. В САЩ има и реален случай на 12-годишно момиченце, наръгано 19 пъти с нож от две нейни „приятелки“, които са искали да зарадват Slender Man – бащата на едната от убийците нарича филма „безвкусна популяризация на семейната трагедия“. Ако се съди по трейлъра, филмът ще е пълен с плашещи моменти и напрежение, няма да има нищо общо с въпросната трагедия извън образа-вдъхновител и май ще става за гледане. Премиерата е на 18 май.

Обичате ли да играете на „Истината или се осмеляваш“? Изпълнявате ли всички предизвикателства? Послъгвате ли, ако ви зададат неудобен въпрос? Ако си позволите такова нещо около демоните в този филм, няма да се радвате дълго на живота. Всъщност, започнете ли играта, също е добре да се откажете от дългосрочните си планове. Поредният евтин ужас на Blumhouse изглежда повече забавен, отколкото ужасяващ, но това е само още една причина да му се даде шанс. Досега компанията е пуснала 30 филма по кината, които общо са събрали над 3 милиарда долара, макар бюджетите им да са били по по-малко от 10 милиона. В Truth or Dare може да разпознаете Тайлър Поузи от „Тийн вълк“. Премиерата е на 27 април.

Завършваме с още по-евтина и забавна на вид продукция, наречена „Бавачката“. Там става дума за измнаница, която се представя за бавачката Амбър пред Тед Хупър, богаташ, запален по окултното, и сина му Кевин. Но докато тя и нейните партньорки обират къщата, Кевин се натъква на един от най-ценните артефакти в офиса на баща му и без да иска призовава Трите майки. Докато игривите садистични вещици избиват героите един по един, Амбър и Кевин се принуждават да си помагат, за да изкарат нощта. The Night Sitter все още си търси разпространител и вероятно няма да мине по нашите кина, но все пак ще следим за премиерата му някъде през тази година.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |