cinema

Какво ще ни плаши през 2018?

Трейлъри за Slender Man, Truth or Dare и The Night Sitter.

2018 вече дойде и ни носи купища филми за гледане. В тази статия ще съберем трейлърите за три нови хоръра, които не сме ви показвали преди.

Започваме със Slender Man – интернет легенда, вдъхновена от крийпипаста разказ на Ерик Кнудсен. Слендърмен е висок, безличен и зловещ, с черен костюм и афинитет към тормоза на дечица. В САЩ има и реален случай на 12-годишно момиченце, наръгано 19 пъти с нож от две нейни „приятелки“, които са искали да зарадват Slender Man – бащата на едната от убийците нарича филма „безвкусна популяризация на семейната трагедия“. Ако се съди по трейлъра, филмът ще е пълен с плашещи моменти и напрежение, няма да има нищо общо с въпросната трагедия извън образа-вдъхновител и май ще става за гледане. Премиерата е на 18 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Обичате ли да играете на „Истината или се осмеляваш“? Изпълнявате ли всички предизвикателства? Послъгвате ли, ако ви зададат неудобен въпрос? Ако си позволите такова нещо около демоните в този филм, няма да се радвате дълго на живота. Всъщност, започнете ли играта, също е добре да се откажете от дългосрочните си планове. Поредният евтин ужас на Blumhouse изглежда повече забавен, отколкото ужасяващ, но това е само още една причина да му се даде шанс. Досега компанията е пуснала 30 филма по кината, които общо са събрали над 3 милиарда долара, макар бюджетите им да са били по по-малко от 10 милиона. В Truth or Dare може да разпознаете Тайлър Поузи от „Тийн вълк“. Премиерата е на 27 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с още по-евтина и забавна на вид продукция, наречена „Бавачката“. Там става дума за измнаница, която се представя за бавачката Амбър пред Тед Хупър, богаташ, запален по окултното, и сина му Кевин. Но докато тя и нейните партньорки обират къщата, Кевин се натъква на един от най-ценните артефакти в офиса на баща му и без да иска призовава Трите майки. Докато игривите садистични вещици избиват героите един по един, Амбър и Кевин се принуждават да си помагат, за да изкарат нощта. The Night Sitter все още си търси разпространител и вероятно няма да мине по нашите кина, но все пак ще следим за премиерата му някъде през тази година.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата