Трейлъри за „Аквамен“, „Реплики“, „Цар лъв“

Нови кадри от Aquaman и Replicas, първи поглед към новата версия на Lion King.

Нова порция филмови трейлъри се натрупа тази седмица. Пригответе се за супергерои, андроиди и спомени от детството.

Започваме с „Аквамен“ и неговия най-нов трейлър. Той ще бъде и последен, тъй като до премиерата на филма остава по-малко от месец и оттук нататък следват само телевизионни реклами. В новото клипче се набляга на сюжета и превръщането на героя на Джейсън Момоа от отшелник в крал на Атлантида. Джеймс Уан е създал много красиви подводни кадри и общо взето очакваме екшъна да бъде на ниво. Единствено не става ясно кой и защо точно е злодеят, но все пак нека оставим нещо и за самия филм. Премиерата на Aquaman е на 21 декември.

Преди време ви разказахме за новия филм с Киану Рийвс, „Реплики“. Първитe му тийзъри изглеждаха доста постно, единият изцяло пропусна жената и децата на главния герой и сякаш беше за съвсем различен филм. Сега вече имаме хубав трейлър, който набляга на основната история и ни дава по-пълна представа за сюжета. Също така – филмът вече не изглежда чак толкова евтин. Премиерата на Replicas е на 11 януари, но вероятно няма да минава по нашите кина.

Завършваме с нещо ново и потенциално вълнуващо (просто не толкова свързано с фантастиката). Дисни са почти готови с техния римейк на „Цар лъв“ и първият тийзър вече е на линия. Той показва как ще изглеждат някои от ключовите сцени на филма, като ги повтаря почти едно към едно, но с реално заснети и после компютърно обработени кадри като за съвременен блокбъстър. Режисьорът е Джон Фавро, който вече се доказа на Дисни с „Книга за джунглата“. У нас Lion King ще се прожектира по кината не само субтитрирана, но и дублирана версия (очаквано), на 2D, 3D и IMAX 3 от 19 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Gloripeace

ФантасмагАрии[/i] 👽
Alien Predator – trailer https://youtu.be/7tfDLFqVyVk
+ Predator World a.k.a. Aliens vs. Titanic / College Girls https://youtu.be/EVQvW9khcKs

Петя Ивайлова

И все пак има вероятност да е по-сполучлив от този с бункера 😂

Петър Атанасов

Gloripeace О не, те колко милиона филма са 😀 😀 😀 Това Ребелион изглежда все едно е снимано на театрална сцена.

Gloripeace

Robin Hoodor: The Rebellion 2k18 https://youtu.be/tPTVmWrYLZg

Петър Атанасов

Е стига де, написал съм, че не е толкова свързано с фантастиката 😀 Но дори без говорещите животни, има някои елементи, които могат да се възприемат за фентъзи – маймуната е шаман и уж разбира света на мистичното, а към края Симба е посетен от духа на баща си. А и ми трябваше трети трейлър, за да комплектовам статията 😉

Робин Худ уж излезе в щатите, тук май ще излезе на 7 декември.

Nedev88

Че на „Цяря“ кое му е фантастичното?

Петя Ивайлова

Робин Худ излезе ли? Разбра ли се защо на всички дрехите им са шити на машина? И защо лошите имат бункер (виждаше се в трейлъра)?

Искам да знам защо русалката от Аквамен прилича на Ариел… Да не би и Уорнър брос вече да са купени от Дисни??