3 коментара
category-kino

Трейлъри за Child’s Play, Shazam, Curse of La Llorona

Хоръри и супергерои – новата версия на „Детска игра“, следващият персонаж на DC – „Шазам“ и традиционният ужас „Проклятието на Ла Йорона“ показват нови кадри.

Преди време ви разказахме, че се готви римейк на култовия филм на ужасите „Детска игра“, който обаче не включва оригиналния създател на куклата Чъки или когото и да било от стария екип. Вместо да одобри проекта, Дон Манчини се захвана да си прави сериал, с който да продължи историята от последния филм, „Култът на Чъки“. Това обаче не спира MGM в усилията им да създадат нова и отделна вселена с Чъки. Техният предстоящ филм „Детска игра“ е готов с първия си тийзър. Както от студиото обещаха, новата версия на Чъки ще бъде по-високотехнологична и с коментар към съвременното детство. В ролята на майката разпознавате Обри Плаза („Легион“). Премиерата на Child’s Play (за който не се знае дали ще стигне до нашите кина) е на 21 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с един филм, който със сигурност ще стигне до нашите кина, защото ще ни представи поредния комиксов супергерой. В ролята на Шазам е Закари Леви („Чък“), който видимо се забавлява с новото си амплоа навсякъде, където го виждаме напоследък. Явно вдетиняването му се отразява добре (той буквално играе дете в тяло на възрастен мъж със суперсили). Положителното отношение на вече доказалия се с чара си актьор е единственото, което задържа интереса ни към продукцията. Разбира се, тя ще бъде хит и с нас, и без нас. Премиерата на Shazam е на 5 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – пълния трейлър на един хорър, за който доскоро имахме само тийзър. „Проклятието на Плачещата жена“ или „Проклятието на ла йорона“ е насочен най-вече към родители, защото се уповава на най-големия им ирационален страх – че някой иска да вземе децата им. Продуцент на този вдъхновен от фолклора филм е, разбира се, Джеймс Уан, който май стои зад почти всеки хорър от последните години. Действието се развива през 70-те години, когато духът на една плачеща жена, останала без децата си, започва да преследва тези на урочасана социална работничка. The Curse of La Llorona тръгва по кината от 19 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата