whi-dom-sti

Трейлъри за The Whispers, Stitchers, Dominion

Вижте кадри от втория сезон на „Доминион“, ново промо за забавения „Шепотите“ и трейлър за „Кърпачи“

Днес сборната статия с трейлъри ще е посветена на очакваните от нас сериали.

След като обяви продукцията му преди няколко години, ABC най-накрая е готова да започне с излъчването на The Whispers. Не знаем какво толкова ги е забавило и дали това е лош знак за качеството на сериала, но концепцията определено ни звучи добре. В сериала ще става дума за извънземна инвазия, която иска да покори човечеството чрез децата му. И докато децата помагат на невидимите си врагове, възрастните ще трябва да спасят вида ни от завладяване. Колкото и да ни притеснява вечното отлагане и фокусирането върху малкото момиченце, все пак ще му дадем шанс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Продължаваме с втори сезон на „Доминион“. Телевизионната адаптация на „Легион“, в която на Земята вече е настъпил Деня на Страшния съд, оцеля през първата си година и, без да блести с нещо особено, си заслужи гледането. Архангел Михаил изглежда доста по-див и ядосан през втори сезон, а героите-хора явно ги чакат доста тежки изпитания, съдейки по трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал – един нов сериал, за който не сме ви разказвали досега. Поредна смес между фантастика и процедурна драма, Stitchers ще разказва за млада жена, която може да влиза в спомените на жертвите и така да разкрива убийствата им. Това става с помощта на специална технология, наречена „кърпене“. Любопитна подробност е, че в сериала играе Сали Ричардсън-Уитфийлд („Еврика“), а главната героиня се играе от Алисън Скалиоти („Хранилище 13“). Не бива обаче да очакваме кой знае колко брутални убийства или натуралистични детайли, тъй като телевизията зад сериала е ABC Family.

 

The Whispers започва на 1 юни, Dominion – на 9 юли, а Stitchers – на 2 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата