Трейлър на „Мъже в черно 3“

Рекламното клипче успокоява първо, защото потвърждава, че филмът наистина излиза, и второ, защото той може и да не се окаже толкова тъп, колкото очакват много хора.

Когато обявихме, че „Мъже в черно“ ще има трета част, имахме доста големи съмнения дали тя ще си спази обещаната дата (25 май 2012) и дали въобще ще става за гледане. Трейлърът, който наскоро излезе за нея опровергава недоверието ни – вижте го:

Ако не сте впечатлени, не се притеснявайте, това е само първи трейлър, най-вероятно ще има и други такива, които ще покажат къде са инвестирани 215 милиона долара. Въпреки високата цена на Уил Смит, който с този филм се завръща към киното след 4-годишна пауза, едва ли парите са дадени единствено за кадри с неговите шегички.

В Men in Black 3 агент Джей (Уил Смит) се връща в 1969 година, за да разследва кой е убил агент Кей (Томи Лий Джоунс) и как е изтрил съществуването му от настоящето. Там среща по-млади версии на партньора си агент Кей (Джош Бролин) и шефката на отдела – Оу. Интересното (и може би леко обидното) е, че Ема Томпсън, която играе съвременната версия на Оу, е била на 10 години през въпросната 1969 година. Въпреки това, според сценария там тя е млада секретарка, изиграна от 28-годишната Алис Ийв. Към актьорския състав се присъединяват още и небезизвестните Алек Болдуин, Бил Хейдър, Рип Торн и Никол Шерцингер.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Ха, наблюдавали извънземната активност на Земята… 😀 Наблюдават това, което Торчууд им оставят колкото да ги залъжат… 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀