gem koi

Спечели с „Близнакът“!

Четири страхотни награди чакат да бъдат раздадени! „Близнакът“ тръгва по кината на 3D+ in HFR, 2D, IMAX и 4DX на 11 октомври.

На 11 октомври по кината тръгва филмът „Близнакът“ – иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Филмът е режисиран от носителя на „Оскар“ Анг Лий и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър. Във филма участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг.

„Близнакът“ е и първият филм, заснет в новия формат 3D+ in HFR – революционен дигитален формат с 60 кадъра в секунда – повече от 2 пъти от стандартните 24 за филм. Тази технология дава на зрителите много по-силно 3D изживяване чрез дълбочината на образа и доближаването на картината до това, което реално възприема човешкото око.

По случай наближаващата премиера на „Близнакът“, ние отново ще раздаваме награди! Очакват ви две външни зарядни и два лентикулярни постера (плакати, които променят образа си според това от коя страна ги гледате).

Наградите са две външни зарядни и два лентикулярни постера. На илюстрацията са показани как изглеждат плакатите от две различни гледни точки.

Играта приключи. Печелят тези късметлии:

Външни зарядни спечелиха:

  • Ж. Неделчев
  • И. Чолакова

Лентикулярен постер спечелиха:

  • М. Борчаков
  • И. Стойчев

Бутон за зареждане на YouTube видео

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес https://scifi.bg/statii/specheli-s-bliznakat/ за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име и първата буква от фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 12:00 на 7 октомври 2019 г. до 23:59 часа на 13 октомври 2019 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: 2 външни зарядни и 2 лентикулярни постера. Всяка награда ще отиде при един печеливш (четирима печеливши общо).

9. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта https://scifi.bg/statii/specheli-s-bliznakat/ на 14 октомври 2019 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 10-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес https://scifi.bg/statii/specheli-s-bliznakat/.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата