X-Men-First-Class-Cast-shot

Готви се нов X-Men

X-Men: Days of Future Past е предвиден за 18 юли 2014.

Изображение с име: X-Men-FIrst-Class-Magneto
Майкъл Фасбендър се завръща в ролята си.

Нали не сте си помисляли, че поредицата за комиксовите герои X-Men може да свърши скоро? С успехите (и сред критиците, и в бокс-офиса) на почти всички филми с това заглавие, новите предложения ще продължават да валят.

Браян Сингър е потвърдил в Туитър, че вече се работи по следващата част. Режисьорът, наследил Матю Вон, е написал „Е, потеглихме. Започваме подготовката за „Х-мен: Дните на бъдещото минало“ и сме много развълнувани.“ Според слуховете, снимките ще започнат през април.

Матю Вон оглавяваше предишния филм, „Х-мен: Първа вълна“, но наскоро се отказа да режисира и следващата. Това веднага породи слухове, че идеята му е била да стане режисьор на „Междузвездни войни: Епизод 7“, но такова нещо няма. Следващите Star Wars вече имат сценарист (а именно Майкъл Арндт от „Играта на играчките 3“. Много е възможно Люк, Лея и Хан Соло да се завърнат по някакъв начин под перото на известния сценарист, както и той да бъде автора на цялата планирана трилогия), но режисьор тепърва ще се търси. Истината е, че Вон се е посветил на The Secret Service, което също е адаптация на комикс.

Актьорският състав на X-Men: Days of Future Past ще бъде оглавен от Джеймс МакАвой, Майкъл Фасбендър и Дженифър Лоурънс, а предвидената в момента премиерна дата е 18 юли 2014-та.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата