3 коментара
bernthal the punisher

Официално поръчаха втори сезон за The Punisher

„Наказателя“ ще се завърне в недалечно бъдеще.

Изображение с име: the punisherПо-малко от месец след премиерата на The Punisher е ясно, че израстването на персонажа на Франк Касъл ще продължи още поне една година. Разклонението на Daredevil излезе в края на ноември и бързо си спечели доста фенове заради мрачната история на персонажа, макар и мнозина да не го харесаха. Логичната реакция на Netflix беше да поръчат още от същото.

За съжаление, не е известно кога ще дебютират новите серии. Догодина ни чака втори сезон на „Джесика Джоунс“, втори сезон на „Люк Кейдж“ и трети сезон на „Деърдевил“. „Железният юмрук“ също ще се завърне в недалечно бъдеще, а има и възможност „Защитниците“ отново да се съберат за обща битка срещу някой по-важен уличен злодей. При тази заета програма не е лесно да се предвиди къде би могъл да пасне втори сезон на „Наказателя“, но все ще му се намери място.

Първи сезон разказа за убийството на жената и децата му, както и за отмъщението му. При положение, че тази история вече е завършена и Франк е свободен да продължи напред, има много варианти за по-нататъшното развитие на историята му. Комиксите предлагат изобилие от злодеи, които да се използват, така че борбата на Наказателя със сигурност ще продължи.

Стискаме палци да не чакаме повече от две години, въпреки че горе-долу толкова се очертават.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата