Зловещо променят въглерода

Първи трейлър за сериала Altered Carbon.

Преди време научихме, че Netflix подготвят сериала Altered Carbon по романа „Суперкомандос“ на Ричард Морган (изд. „Бард“). През последните няколко дни започнаха да се прокрадват кадри и концепции от продукцията – видяхме три гифчета, които показват как ще изглежда светът на сериала (но още не е потвърдено, че са истински, а не фен-творения), както и тийзър – реклама за изкуствените секси тела, в които всеки може да се всели срещу съответната сума.

Сега е време и за пълен трейлър! Въпреки че не показва много за сюжета, той умело представя футуристичния свят на сериала и загатва за изпълнена с напрежение история.

Напомнящите леко на „Блейд Рънър“ визии са страхотни, а концепцията за забравената смърт определено е интересна. Според официалното описание, „Суперкомандос“ е интригуваща история за убийство, любов, секс и предателство, разиграваща се 300 години напред в бъдещето. Обществото е променено от нова технология: съзнанието може да бъде дигитализирано; човешките тела са взаимозаменяеми, а смъртта вече не е постоянна. Такеши Ковач е единственият оцелял войник от група елитни междузвездни воини, които са победени при въстание срещу новия световен ред. Неговият ум е замразен за векове, докато Лорънс Банкрофт, невъзможно богат и дълголетен човек, не му предлага шанса да живее отново. В замяна, Ковач трябва да разреши убийство… това на самия Банкрофт.“

Altered Carbon ще има 10 епизода (за всеки от които са похарчени по 7 милиона долара), които ще излязат на 2 февруари 2018.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Най-накрая, дългото чакане кажи речи свърши. Февруари суперкомадосите идат! 🙂