Трейлъри за Oblivion, Iron Man 3 и World War Z

Брад Пит обикаля света, за да изучава и бори турбо-зомбита, Гуинет Полтроу влиза в костюма на Железния човек, а Том Круз е въвлечен в нещо голямо, мистериозно и постапокалиптично.

Романът „Z-та световна война“ заработи добри ревюта и си спечели много фенове из света, но филмовата му адаптация срещна доста проблеми. В крайна сметка обаче тя най-накрая ще види бял свят и всъщност изглежда доста впечатляваща!

Огромната купчина зомбита, за която вече знаехме от предишния трейлър, пак е включена, но има и много други интересни сцени и впечатляващи кадри, които плакнат окото. Феновете на зомбитата ще трябва да преглътнат нетрадиционно високата им скорост, защото филмът изглежда сякаш си струва.

Междувременно, феновете на супергероите едва ли възнамеряват да пропуснат да гледат „Железния човек 3“. Мандаринът, въпреки смешното си име, изглежда като доста силен злодей, който заслужава да се види. В следващите кратки клипчета от телевизионни реклами виждаме и че не само Тони Старк може да управлява емблематичния си костюм:

http://www.youtube.com/watch?&v=7ef77mSov5w

http://www.youtube.com/watch?&v=3feSwMj3Xsc

С всеки следващ филм костюмът се усъвършенства все повече и повече, а с това може би и качеството на сценариите?

Днешната порция трейлъри ще завършим със „Забвение“, където Том Круз е хем в постапокалиптично бъдеще, хем в нещо като Матрицата. След телевизионната реклама по-долу ще се чудите дали току-що не са ви подали синьо и червено хапче:

Чувате ли и вие зова за завръщане към киното с тези трейлъри?

Oblivion пристига съвсем скоро – на 12 април, Iron Man 3 малко по-късно на 26 април (любопитно е, че и двете български премиери са преди световните), а World War Z – чак на 21 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |