1 коментар
Zombieland 2, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rhett Reese, Paul Wernick

Още едно возене във влакчето на зомбитата?

Зомбиленд 2 може да предложи нови комични ситуации и правила за оцеляване на зомби-апокалипсис, стига да се реализира.

Изображение с име: Още едно возене във влакчето на зомбитата?Работи се по „Зомбиленд 2“. Сценарият отново ще напишат доказалите се с първия филм Рет Рийз и Пол Уърник. За тях има още твърде много неизследвани места и потенциал в историята. Още повече – не са разкрити всички правила на оцеляване в зомби-апокалипсис. В първия филм зрителите се научиха само на част от тях, например „Винаги стреляй 2 пъти“, „Винаги проверявай какво има на задната седалка на колата“ и др.

За момента няма нищо конкретно – само новината, че се пише сценарий. Но ако намеренията на сценаристите и продуцентите се реализират, то вероятно и актьорите от първия филм ще се завърнат за номер две – Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Ема Стоун и Абигейл Брезлин. Всъщност, Уди Харелсън не е много щастлив от възможността. „Сигурен съм, че ще стане, ако се заемем сериозно, но не съм сигурен дали това е правилното решение“ – терзае се той. „Едно е да го направим веднъж, да се получи добре и да накараме хората да се смеят, но после да правим продължение… 99 от всеки 100 продължения са много по-лоши от оригинала. Така че не знам. Просто не съм от хората, които обичат продължения.“ Едва ли ще се колебае още дълго, дори напротив – ако му хвърлят достатъчно пари, сигурно ще заобича продълженията. Но трябва да признаем, че аргументите му са добри – най-често продълженията само развалят впечатленията от оригинала, а обратното е рядкост.

Прав ли е Харелсън, струва ли си да се прави продължение на „Зомбиленд“ изобщо, може ли вторият филм да е по-добър от първия? Ще разберем когато имаме нещо по-конкретно по темата, а междувременно полето за коментари е достъпно за да изразите вашето мнение.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата