Трейлър за седми сезон на „Доктор кой“

Показаните сцени наблягат на епизода в Дивия Запад, който ще бъде трети поред.

Сериалите тази пролет са интересни и с удоволствие ще изгледаме много от тях, но липсата на едно традиционно заглавие се набива на очи. „Доктор кой“ тази година няма да ни зарадва с нови епизоди за Великден. Вместо това ще дойде чак наесен. Но все пак не сме съвсем на сухо – ето първия тийзър към новия, седми сезон:

Както и сами забелязвате, основно се набляга на епизода в Дивия Запад, в който ще участва един от любимците на сайфай феновете, Бен Браудър. Очевидно, затънтеното му селце е тормозено от изрод с метално око, а Доктора, Ейми и Рори ще трябва да се оправят не само с него, но и с многото гърмящи дула в неопитни ръце.

Ако случайно сте пропуснали новината – тази есен ще е последна за Ейми и Рори като придружители на Доктора. От Коледа нататък в Тардис ще се нанесе нов пътешественик – загадъчна млада дама, в чиято роля ще се въплъти Джена Луис-Колман. Мат Смит пък ще продължи да играе самия Doctor Who.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
10 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Ев

*сюжетът – извинявам се за грешката, не я бях забелязала отрано.

Ев

От няколко месеца съм се заела да изглеждам всички съществуващи сезони на Доктора и мога да кажа, че след гледане на седем Доктора засега няма по-лош от Мат Смит. Още от самото начало не ми е кой знае колко симпатичен, а и смятам, че сезоните с него не са особено силни, въпреки че повечето фенове ги харесват. Въпреки опитите да се оплете максималко сюжета, всъщност развръзките се познават доста лесно. За мен той се изчерпа рано-рано като персонаж, както и всичките му спътници.

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Защо толкова ли не го харесваш? Вярно е, че му стана много, но с кой ли ще го сменят?

Ев

Надявам се това да бъде последен сезон за Мат Смит…

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Почти съм сигурен, че беше даалек, но може да е някакъв нов вид даалек (щото техните очи май не се огъваха)… Пък дали ще са шарени или не… нямам нищо против цветните даалеци, все пак са главните, чисто нови даалеци…

Петър Атанасов

Според мен, не беше далек, а нещо ново. Колкото до шареното – мисля, че оттук нататък далеците винаги ще се появяват шарени 🙂

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Беше… даалек беше… ама за шареното не знам…

Петя Ивайлова
petia84

😀 това, което се показа накрая далек ли беше? дали пак ще са шарени, като последният път, когато ги даваха?

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Май пак ще има много БЯГАНЕ! 😀