Правят сериал по „Зомбиленд“

Проектът, за който отдавна се говореше, най-накрая вижда бял свят, макар и на необичайно място.

Помните ли комедията „Зомбиленд“ и плановете на продуцентите й за продължение под една или друга форма? Явно те най-накрая се реализират!

Сериал по Zombieland вече се прави и дори са подбрани актьорите за него. Актьорите от филма, естествено, са заети и вече твърде скъпо платени, за да си ги позволи екипът, но това не би трябвало да изненадва никого. Изпълнителите, които ще заемат местата им, са съответно Кърк Уорд (Талахаси), Тайлър Рос (Колумбус), Маяра Уолш (Уичита) и Изабел Видович (Литъл Рок). Последните трима са световно неизвестни, но явно толкова позволява бюджетът. Кърк Уорд също е човек, за когото вероятно не сте чували, но е най-опитен от състава – играл е второстепенни роли в редица филми като „Форест Гъмп“ и „Остин Пауърс: Шпионинът-любовник“ и има собствена пиеса, която се радва на успех. Може да не дублира точно ползите от Уди Харелсън, който стана основен виновник за успеха на филма, но все пак знае как да играе в комедии.

Любопитното е, че инвеститорът не е някоя телевизия, а сайтът Amazon, където епизодите ще се стриймват. Сценаристите са същите – Рет Рийс и Пол Уърник, а режисьор на пилотния епизод е Илай Крег. Снимките вече текат и дори имаме първите кадри със зомбита, както виждате по-горе.

Нямаме снимки с главните актьори, защото те все още не са стъпили на снимачната площадка, но и това ще стане скоро. Поне имаме утехата, че натурализмът, характерен за жанра, няма да ни бъде спестен. Още не се знае кога ще бъде премиерата, но пък, за разлика от преди, вече сме сигурни, че такава на 100% ще има.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Pain

Мен „Живите мъртви“ ме радваха всеки сезон пък, не знам защо трябва да има само екшън, бруталия и секс, за това си има Спартак хахахах 🙂 да беше блудкав 2 сезон, но все пак е драма- сай фай и т.н 🙂

Петър Атанасов

Не ми се вярва „Зомбиленд“ да стане нещо кой знае какво. А „Живите мъртви“ може да беше много зле във втори сезон, но тази година са супер. Определено са си взели поука.

Имам нужда от нещо, което да измие спомените от блудкавата семейна драма (със зомбита в първия и последния епизод) – Walking Dead…
Дано го направят като хората!