3 коментара
Zombieland11064555

Правят сериал по „Зомбиленд“

Проектът, за който отдавна се говореше, най-накрая вижда бял свят, макар и на необичайно място.

Помните ли комедията „Зомбиленд“ и плановете на продуцентите й за продължение под една или друга форма? Явно те най-накрая се реализират!

Сериал по Zombieland вече се прави и дори са подбрани актьорите за него. Актьорите от филма, естествено, са заети и вече твърде скъпо платени, за да си ги позволи екипът, но това не би трябвало да изненадва никого. Изпълнителите, които ще заемат местата им, са съответно Кърк Уорд (Талахаси), Тайлър Рос (Колумбус), Маяра Уолш (Уичита) и Изабел Видович (Литъл Рок). Последните трима са световно неизвестни, но явно толкова позволява бюджетът. Кърк Уорд също е човек, за когото вероятно не сте чували, но е най-опитен от състава – играл е второстепенни роли в редица филми като „Форест Гъмп“ и „Остин Пауърс: Шпионинът-любовник“ и има собствена пиеса, която се радва на успех. Може да не дублира точно ползите от Уди Харелсън, който стана основен виновник за успеха на филма, но все пак знае как да играе в комедии.

Изображение с име: zombieland_tv_series_set_4

Любопитното е, че инвеститорът не е някоя телевизия, а сайтът Amazon, където епизодите ще се стриймват. Сценаристите са същите – Рет Рийс и Пол Уърник, а режисьор на пилотния епизод е Илай Крег. Снимките вече текат и дори имаме първите кадри със зомбита, както виждате по-горе.

Нямаме снимки с главните актьори, защото те все още не са стъпили на снимачната площадка, но и това ще стане скоро. Поне имаме утехата, че натурализмът, характерен за жанра, няма да ни бъде спестен. Още не се знае кога ще бъде премиерата, но пък, за разлика от преди, вече сме сигурни, че такава на 100% ще има.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата