Идва ново разклонение на „Светкавицата“ и „Стрелата“

От американската телевизия The CW обявиха разклонение на два от най-хитовете си сериали в момента – DC’s Legends of Tomorrow.

От The CW обявиха трети сериал от комиксовата вселена на DC Comics, който ще се казва Legends of Tomorrow. За да надъха феновете още отсега, телевизията разкри и малка част от сюжета:

Когато героите не са достатъчни… светът се нуждае от легенди. Видял бъдещето, бъдеще, което отчаяно ще се опитва да предотврати, пътуващият във времето бунтовник Рип Хънтър поема амбициозната задача да събере група от герои и злодеи, които да се изправят срещу непреодолима заплаха – такава, която заплашва не само планетата, но и самото време. Ще могат ли членовете на тази противоречива група да пренебрегнат различията и омразата си едни към други, за да победят тази безсмъртна заплаха, каквато никой не е виждал досега?

Superhero_Fight_Club_poster

Във сериала ще видим някой стари познайници от „Стрелата“ и „Светкавицата“, сред които: Уeнтуърт Милър (капитан Студ), Доминик Пърсел (Мик Рори / Heatwave),  Виктор Гарбър (д-р Мартин Стейн / едната половинка на Firestorm), Брандън Рот (Рей Палмър / АТОМ) и Кейти Лотц (нейната роля все още не е много ясна, имайки предвид, че героинята й в текущия сезон на „Стрелата“ умря и не е ясно как ще завърне). Новите попълнения идват в лицето на: Киара Рене (Кендра Сандърс / Hawkgirl), Франц Драмех (Джей Джаксън) и Артър Дарвил (Рип Хънтър).

Специален трейлър с повече информация ще бъде излъчен другата седмица, но за момента се знае, че DC’s Legends of Tomorrow ще се излъчи в следващия сезон на телевизията, т.е. в късната есен на 2015 или ранната 2016 г., като е повече от вероятно да бъде догодина, имайки предвид факта, че все още не са започнали да снимат пилотния епизод.

Не знам за Вас, но аз си го слагам в списъка на задължителни за преглеждане. Въпреки че не съм фен на комиксовите филми, не мога да отрека, че от The CW си свършиха добре работата със сериали които са по комиксови супергерои.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

И аз подкрепям.. плюс АТОМ ми е забавен 🙂

Петър Атанасов

Съгласен съм с аргументите ти, валидни са си на 100% 🙂

Петя Ивайлова

Ще ти кажа защо ще гледам този сериал: 1.Уентуърт Милър е готин (както по принцип, така и конкретно в тази роля; ориентацията му няма нищо общо с това, че е готин и не е моя работа – в случай че някой реши да насочи разговора в тази посока) 2. Интересно ми е каква ще е ролята на Артър Дарвил – той ще е някакъв пътешественик във времето, а това звучи обещаващо… 🙂
Ако се окаже, че сериалът не ми е интересен, винаги може да спра да го гледам – не се чувствам обвързана с нито един сериал, който съм започнала.

Петър Атанасов

На мен ми изглежда като измишльотини на макс. Плюс че този във високотехнологичния костюм е очевидно копие на Железния човек и Човека-мравка, а тези с огъня и леда вече ги има в Х-мен. Не ме интересува кой герой е пръв в комиксите. Започва да ми призлява от тоталната липса на мисъл и креативност в този тип сериали. Но така и така аз не съм в таргета, тъй че няма да се обаждам много 🙂

Петя Ивайлова
Петя Ивайлова

Наистина изглежда добре 🙂

Мирослав Димитров

Както казаха.. .ето го и трейлъра…. изглежда доста добре 🙂