6 коментара
cw-logo  120730190655

Идва ново разклонение на „Светкавицата“ и „Стрелата“

От американската телевизия The CW обявиха разклонение на два от най-хитовете си сериали в момента – DC’s Legends of Tomorrow.

От The CW обявиха трети сериал от комиксовата вселена на DC Comics, който ще се казва Legends of Tomorrow. За да надъха феновете още отсега, телевизията разкри и малка част от сюжета:

Когато героите не са достатъчни… светът се нуждае от легенди. Видял бъдещето, бъдеще, което отчаяно ще се опитва да предотврати, пътуващият във времето бунтовник Рип Хънтър поема амбициозната задача да събере група от герои и злодеи, които да се изправят срещу непреодолима заплаха – такава, която заплашва не само планетата, но и самото време. Ще могат ли членовете на тази противоречива група да пренебрегнат различията и омразата си едни към други, за да победят тази безсмъртна заплаха, каквато никой не е виждал досега?

Superhero_Fight_Club_poster

Във сериала ще видим някой стари познайници от „Стрелата“ и „Светкавицата“, сред които: Уeнтуърт Милър (капитан Студ), Доминик Пърсел (Мик Рори / Heatwave),  Виктор Гарбър (д-р Мартин Стейн / едната половинка на Firestorm), Брандън Рот (Рей Палмър / АТОМ) и Кейти Лотц (нейната роля все още не е много ясна, имайки предвид, че героинята й в текущия сезон на „Стрелата“ умря и не е ясно как ще завърне). Новите попълнения идват в лицето на: Киара Рене (Кендра Сандърс / Hawkgirl), Франц Драмех (Джей Джаксън) и Артър Дарвил (Рип Хънтър).

Специален трейлър с повече информация ще бъде излъчен другата седмица, но за момента се знае, че DC’s Legends of Tomorrow ще се излъчи в следващия сезон на телевизията, т.е. в късната есен на 2015 или ранната 2016 г., като е повече от вероятно да бъде догодина, имайки предвид факта, че все още не са започнали да снимат пилотния епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc

Не знам за Вас, но аз си го слагам в списъка на задължителни за преглеждане. Въпреки че не съм фен на комиксовите филми, не мога да отрека, че от The CW си свършиха добре работата със сериали които са по комиксови супергерои.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата