Зомбитата пак чупят рекорди

„Страхувайте се от живите мъртви“ са с най-гледаната премиера по кабелна телевизия на всички времена.

През последните години прекарахме доста време в това да опознаваме Рик Граймс, Дарил Сиксън и групата оцелели в зомби-апокалипсис около тях. „Живите мъртви“ е не просто хит, той е тотален хит, който вече редовно привлича по 16-17 милиона зрители на екран когато се излъчва премиерно в САЩ. Въпросът беше дали и разклонението му, „Страхувайте се от живите мъртви“ може да предизвика подобен интерес. Отговорът е – ДА, определено!

Предисторията на The Walking Dead счупи рекорда за най-гледана премиера по кабелна телевизия, като събра 10,1 милиона зрители пред екрана. За сравнение, „Живите мъртви“ тръгна с 5,4 милиона през 2010. Десетте милиона може да са далеч от 17-те, които се включват за сериала-майка, но пак са доста впечатляващо количество. И нелош резултат за разклонение в края на лятото.

Сега въпросът е дали интересът ще се задържи, дали ще се увеличи (като при „Живите мъртви“) или ще спадне (като при повечето нормални сериали). Голяма част от хората са недоволни от твърде мудното темпо, но трейлърите загатват, че в следващите серии ни очакват достатъчно събития. А и тенденцията нищо да не се случва в голяма част от епизодите явно не пречи на The Walking Dead да си чупи рекордите.

При всички положения, Fear the Walking Dead е достойно разклонение, има достатъчно потенциал и повече от адекватно запълва времето докато чакаме новите серии на „Живите мъртви“ през октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Спиро

Сериал за зомбита без зомбита като пор но без пор но Дързост и красота по време на Апокалипсис тази линия да се привличат нови групи зрители към някой жанр примерно домакините е грешка докато се привличат домакините или тинейджърките феновете на фантастиката и ужасите губят интерес! Ако и останалите серии от първи сезон са толкова скучни и еднообразни и засягат фобиите и зависимостите на малоумното американско общество ще му кажа сбогом на тоя сериал! Пародията на филмите за зомбита Z nation се оказа много по-интересен и динамичен от спин офа на The Walking Dead!