Трейлър за последния сезон на „Тийн вълк“

Сезон 6 ще бъде последен за сериала

Екипът на „Тийн вълк“ представи трейлър за сезон 6 на Комик-Кон тази година. Това, което феновете не очакваха обаче, е един надпис към края на трейлъра, който гласи: „Финалният сезон“. Излишно е да казвам каква е реакцията в социалните мрежи – Туитър се изпълни с хиляди емотикони, а феновете издигнаха цели два световни тренда ( #TeenWolfSeason6Trailer и “WHO IS STILES”).

Не знам колко от вас следят Teen Wolf. Аз го гледам от началото, така че съм минал както през най-тъпите, така и през най-страхотните (които в сезон 3, част 2 и в сезон 5 са доста повече, отколкото в останалите сезони) епизоди. Новината, че сезон 6 ще бъде последен си е успокоение, но не защото сериалът не струва или нещо подобно. Сезон 5 беше може би най-добрият досега и се надявам сезон 6 да спази тази тенденция, за да се получи един продукт със завършек на ниво, в пъти по високо отколкото в началото.

Едно от нещата, които наистина се получават добре на сценариста и продуцент Джеф Дейвис, е да прави добра мистерия и качествени страшни моменти (той идва от друг телевизионен сериал – „Престъпни намерения“). Всеки сезон става по-мрачен, всяка мистерия – по-хитро заплетена. Миналата година се запознахме с поредните загадки – Докторите на ужаса (имаха доста зловещо присъствие; ако не можете да си ги представите, мислете си за зъболекари от ада) и Звярът от Жеводан (епизодът с ретроспекциите около разкриването на самоличността му ми е любим). Сега изглежда ще навлезем още по-надълбоко в древните митологии, защото темата на сезон 6 е „Призрачната езда“ и ще се фокусира върху Дивия лов от скандинавския фолклор. Естествено, за да бъде идеята малко по-свежа, сценаристите са решили, че мъртвите ловци няма просто да отвличат грешниците, а ще заличават съществуването им.

Не е мистерия кой от главните герои ще бъде забравен – от трейлъра вече си личи, че това е Стайлс. Изглежда истинското предизвикателство, а явно и последното за глутницата ще бъде да спасят него и всички засегнати от призрачните ездачи. Очакват ни нови 20 епизода, които ще бъдат разделени на две групи по 10.

Премиерата на последния, шести сезон от „Тийн вълк“ за България ще бъде на 16 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

куки

аз не съм доволна че това е последния сезон ..

рин

Ма още ли го дават това, трябваше да свърши с 3-4 сезон нейде…

Славяна

Аз също съм доволна, че това е последният сезон. Най-добре да завърши сега, когато все още има добри епизоди, неизхабени актьори и интересни идеи. Освен това няяямам търпение да гледам за „Дивия лов“, защото скандинавската митология е изключително интересна и богата на много образи, които, дори и загатнати само, ще донесат на сериала още по-хубава атмосфера и то за финал(обаче все пак е малко вероятно да видим нещо друго освен „Дивия лов“, но ще стискам палци).
А за епизода с обяснението за Звярът от Жеводан – да, беше…обяснителен ( 😀 ), но аз лично много се издразних, че върнаха Алисън(даже името на актрисата не си правя труда да помня), защото актрисата искаше да напусне сериала, понеже и тя не знаеше защо и сега се присетила да се върне… Тъпооо!