Официално поръчаха втори сезон за The Punisher

„Наказателя“ ще се завърне в недалечно бъдеще.

По-малко от месец след премиерата на The Punisher е ясно, че израстването на персонажа на Франк Касъл ще продължи още поне една година. Разклонението на Daredevil излезе в края на ноември и бързо си спечели доста фенове заради мрачната история на персонажа, макар и мнозина да не го харесаха. Логичната реакция на Netflix беше да поръчат още от същото.

За съжаление, не е известно кога ще дебютират новите серии. Догодина ни чака втори сезон на „Джесика Джоунс“, втори сезон на „Люк Кейдж“ и трети сезон на „Деърдевил“. „Железният юмрук“ също ще се завърне в недалечно бъдеще, а има и възможност „Защитниците“ отново да се съберат за обща битка срещу някой по-важен уличен злодей. При тази заета програма не е лесно да се предвиди къде би могъл да пасне втори сезон на „Наказателя“, но все ще му се намери място.

Първи сезон разказа за убийството на жената и децата му, както и за отмъщението му. При положение, че тази история вече е завършена и Франк е свободен да продължи напред, има много варианти за по-нататъшното развитие на историята му. Комиксите предлагат изобилие от злодеи, които да се използват, така че борбата на Наказателя със сигурност ще продължи.

Стискаме палци да не чакаме повече от две години, въпреки че горе-долу толкова се очертават.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Съгласен съм със почти всичко… Карън наистина е дразнеща, не знам защо, но чак да си ходи не знам дали е добра идея. Иначе и аз никак не симпатизирам на никого (освен на Микро може би).

Петя Ивайлова

И на мен сериалът ми хареса, въпреки, че ако се очаква да симпатизирам на бомбаджията или на травмираните окупатори, това няма как да стане – намерили са каквото са търсили.
Интеракцията между Франк и Дейвид (Микро) беше на ниво, дано да не им хрумне в някой от следващите сезони да го превърнат в злодей (четох, че в комиксите вече са го направили, но в тези комикси се случват много идиотски неща, така че не смятам, че са от значение).
Карън може да си ходи. Дразнеща личност е.

Нед Ласков

Уф! Не искам да чакам! Доста много го харесвам този 😀 и аз не знам защо точно. Беше ясно, че ще има втори сезон, но нека е по-скоро моля.