Malicious

Ново хорърче на хоризонта

Трейлър за филма Malicious

За съжаление, ренесансът на хорър жанра започна да дава горчиви плодове – много хора се качиха на този влак и не всички сред тях знаят как да направят качествен филм на ужасите. Най-пресният пример е „Слендърмен“. Въпреки това, печалбите там все още са големи, така че тепърва има да гледаме хоръри на поразия. Следващият опит да бъдем заинтригувани и уплашени е филмът „Зло“. Ето неговият първи трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=GKlJEmF2FRs

Уви, този филм явно няма да ни предложи нищо оригинално. Особено сцените с ловците на духове, нагласящи апаратурата си, са до болка познати. Но пък ако сте от феновете, които гледат всичко, може би ще намерите за какво да се захванете в него. Винаги може да изскочи някоя добра изненада.

Бюджетът е 3,5 милиона, което не е много, но пък е в рамките на нормалното за съвременните хоръри. Сценарист и режисьор е Майкъл Уиник, чиято филмография е скромничка, а в главните роли са Бояна Новакович (Shameless) и Джош Стюарт (No Ordinary Family).

Все още няма премиерна дата, очаква се в края на тази или началото на следващата година, но най-вероятно няма да стигне до нашите кина, така че ще си го търсите по други начини.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата