diablero t

И Мексико допринася за забавните хорър сериали

Трейлър за Diablero – мексиканска продукция на Netflix.

Ако сериалите от типа на „Уинона Ърп“, „На юг от Ада“ или „Изгнаник“ ви допадат, и ако обичате да давате шансове на неанглоезични продукции, то „Диаблеро“ е за вас. Той изглежда като издържан в традициите на жанра си и предлага както доста страшнички сцени, така и оптимистично-забавни моменти с централните си персонажи. Вижте трейлъра към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Преди ангелите да напуснат Мексико сити е имало баланс между Доброто и Злото. Сега обаче гражданите са изоставени и демоните се възползват от беззаконието. За щастие, някои от нас все още могат да се борят. Отец Рамиро Вентура търси помощта на легендарния ловец на демони Елвис Инфанте, а към тях се присъединява и Нанси Гама, автентична супергероиня. Тримата стават „диаблероси“, които пазят хората от демоните. Заедно ще отприщят събития, които ще решат съдбата на човечеството.

Сериалът е по книга – El Diablo me obligó („Дяволът ме накара“) на Франсиско Хагенбек. Достъпен е в сайта на Netflix още от 21 декември, така че първият му сезон с общо 8 епизода е вече може да се гледа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата