Supernatural излиза в заслужена пенсия

15-ти сезон на сериала „Свръхестествено“ ще бъде последният.

SupernaturalВсяко нещо си има край, дори и това, което в един момент може да изглежда като вечно. Отлична илюстрация за тази вселенска истина е сериалът Supernatural. Продължил вече 15 години и над 300 епизода, той се озовава в топ 10 на най-дългите американски сериали. Явно сега обаче настъпва моментът той най-накрая да приключи. Това ще стане в предстоящия 15-ти сезон.

Сериалът беше подновен рано, заедно с други продукции с фантастични елементи на CW. За съжаление, сега е взето решение това подновяване да е за последно, с което вероятно голяма част от екипа ще излезе в заслужена пенсия. Хубаво е, че предизвестието е достатъчно голямо, за да се даде шанс на сценаристите да измислят достоен край за Сам, Дийн, персонажите около тях и света, който те вече 15 години пазят от демоните. Бройката на епизодите остава като тази година – 20 епизода, което не е никак малко.

Въпреки че мнозина биха се съгласили, че качеството не е като едно време, зрителите на сериала остават сравнително лоялни. В градчето, където актьорите живеят, дори е обявен ежегоден празник, посветен на Supernatural.

Не е обявена причина за завършването, но доскоро от телевизията твърдяха, че ще го подновяват толкова, колкото звездите му желаят. Тъй като рейтингите абсолютно подкрепят това изказване, най-вероятната причина е натрупаната умора у актьорите (единият е на 36, другият на 41) и екипа. За всички е ясно, че сериалът е минал апогея си и е редно да бъде завършен докато не се е изчерпал напълно. Създателят му, Ерик Крипке, навремето искаше да го завърши още с трети сезон. В последствие удължи плана си до пет сезона, а след това напусна и други го заместиха.

Разбира се, заглавието на статията е пресилено – Дженсън Акълс и Джаред Падалецки са в разцвета на силите си и най-вероятно им предстоят дълги и успешни актьорски кариери занапред. Акълс беше изгряваща звезда още преди сериала, а Падалецки със сигурност ще се възползва от натрупаната слава. Стискаме им палци да бъдат все така успешни, а на сериала – да намери своя най-достоен завършек!

Междувременно епизодите от четиринадесети сезон продължават да излизат всеки петък българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
9 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

На последните двама коментиращи искам да препоръчам да гледат повечко сериали 😅

Ралица

Това е най-добрият сериал,които съм гледала заедно с ГРИМ ! Силно препоръчвам! Страхотен е! <333

detelina

nai dobriat serial koito sum gledala bix iskala da ne svurshva gledala sum vsichki serii i sezoni bez da propyskam sum vuzxitena

рин

Време беше. Краят го чакам от сезон 8, но 7 сезона от горе… кой ти ги дава, хахаха

Силно се надявам краят да е положителен
🙂
С хепи енд 🙂

Нед Ласков

Както казах – шок за четиримата, които още го гледат

Петър Атанасов

Аз пък остарях и без него, защото го зарязах още на първи сезон 😀

Миро

И аз така…. ама живота си е така, всичко си върви и не чака, аз си го харесам сериала и до сега 😉

Monevwww
Monevwww

Буквално остарях с този сериал 🙁