Да кацнем на Луната със смях

Трейлър за сериала Space Force.

Нова високопрофилна комедия ни готвят от Netflix – „Космически сили“ ще разказва за това как група демотивирани некадърници ще изпълнят възложената им мисия да пратят отново човек на Луната и да направят САЩ доминираща сила в космоса. Тя е от създателите на „Офисът“ Стийв Карел и Грег Даниелс, като първият е и в главната роля.

Акцентът видимо е върху хумора, а научнофантастични елементи на практика няма да има (защото показваните технологии вече съществуват), но все пак тематично може да се намери връзка с нашия жанр. Редица познати от други култови комедийни сериали актьори също ще имат роли.

Интересното е, че наскоро САЩ наистина създадоха Space Force, като логото им прилича много на това на Звездната флотилия от „Стар Трек“.

Сериалът ще има 10 епизода, които ще излязат наведнъж на 29 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Изгледах го за няколко дена. Хареса ми. Комедията не е на кой знае колко високо ниво, всъщност е доста елементарна (не знам, но ограничените ми впечатления от The Office са за подобен стил комедия).
Въпреки това има доста симпатични персонажи, а някои от тях са и най-смешните. Постановката за следващия сезон също е добра, така че очаквам с нетърпение 🙂

Петя Ивайлова

Мисля да го гледам 🙂 Американците сигурно наистина имат подобна военна програма, така че не е фантастика.

Валентин Д. Иванов

Хм, комедийна версия на „За цялото човечество“, от един алтернативен смят, в който военните (да ме извинява Генерала!) имат чувство за хумор?

Нед Ласков

Може и да му дам шанс. В момента няма много материал за гледане така или иначе.