Времето тече наобратно в Tenet

Втори трейлър за следващото предложение на Кристофър Нолан.

Отдавна знаем за новия потенциален шедьовър на Кристофър Нолан, наречен Tenet (явно заглавието няма да има превод на български), но доскоро не ни беше съвсем ясно за какво ще става дума в него. Е, и сега не ни е ясно, но поне вече знаем основната концепция – в този филм времето ще може да тече наобратно. Първоначално главният герой ще се учи как да живее в свят с нови правила, а след това той и компанията му ще се опитат да спрат третата световна война.

Филмът е насрочен за 17 юли, но е интересно, че датата не се споменава в трейлъра. Вероятно продуцентите искат да си оставят вратичка, в случай че епидемията се завърне и затвори кината за по-дълго. Предстои да видим дали режисьорът отново ще впечатли огромната си фен-база със сложна фантастика с висока концепция след по-малко от два месеца – надяваме се.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Хахаха наистина 😀

Drago

Сега се замислям, че Bomfunk Mc’s – Freestyler Official Music Video има подобна идея 😉

Валентин Д. Иванов

А на мен ми изглежда обещаващо. Ще видим какво са направили.
Във връзка с пътуванията във времето: спомням си, преди 20-ина години имаше един сериал – Seven Days, – в който Щатите имаха машина на времето и можеха да се връщат назад, но само една седмица. И редовно спасяваха света. 😉 И още – помните ли Янус Полуектовича от „Понедленик започва в събота“?

Петър Атанасов

Всъщност да, Престиж беше добър. И то при положение, че книгата не бих я нарекъл завладяваща.

Nedev88

Аз само Интерстелар и Престиж му харесвам. Все се каня да изгледам Генезис, но Лео ми е безинтересен актьор и затова все отлагам. 😀

Петър Атанасов

Аз по принцип не харесвам филмите на Нолан. Твърде претенциозни са ми, все едно са някакви оригинални интелектуални шедьоври, пък то нищо особено. И супер мудни. Знам какъв фенски гняв си навличам с това изказване 😀

Нед Ласков

Изглежда тотално лишено от всякаква логика. Ако наистина е така, няма да ми хареса изобщо…