Киноафиш за близкото бъдеще – Тенет, Новите мутанти, Мулан

Вече на 99% е сигурно, че премиерите си остават с тези дати – 26 август за „Тенет“, 28 август за „Новите мутанти“ и 11 септември за „Мулан“

Българските разпространители на филми вече изпращат прессъобщения за ДЪЛГОочакваните премиери на три от големите заглавия за тази година. COVID 19 ни накара да почакаме доста дълго за тях, но сега изглежда, че ще ги доживеем в съвсем близко бъдеще. Припомняме ви информацията и българските реклами за тях, в случай че сте ги забравили.

26 август – Тенет

Режисьор: Кристофър Нолан
В главните роли: Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Арън Тейлър-Джонсън, Кенет Брана, Майкъл Кейн

Джон Дейвид Уошингтън е Героят в предстоящия зрелищен екшън-трилър по оригинален сценарий на Кристофър Нолан. В борбата си за спасението на света от Трета световна война, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж, но това, пред което се изправя е извън реалното време, нещо напълно непознато. Не е пътуване във времето, а е «Инверсия»…

28 август – Новите мутанти

Режисьор: Джош Буун
В главните роли: Мейзи Уилямс, Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Алис Брага, Хенри Зага, Блу Хънт

Twentieth Century Studios (новото име на 20th Century Fox) и Marvel Entertainment представят “Новите мутанти,” оригинален хорър-трилър, в който група млади мутанти са държани против волята си в изолирана болница за психиатрично наблюдение. Когато започват да се слуват злокобни и необясними неща, техните нови сили и приятелството им ще бъдат поставени на сериозно изпитание, а те ще трябва да се борят за оцеляването си.

11 септември – Мулан

Режисьор: Ники Каро
В главните роли: Лиу Ифей, Джет Ли, Дони Йен, Джейсън Скот Лий, Гонг Лий

Когато Китай е нападнат от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията и да защитава страната си. В семейството на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ баща, който някога е бил уважаван воин, но сега е прекалено немощен и не би оцелял в още една битка. За да освободи баща си от дълга му към родината и императора, Мулан решава да се престори на мъж и заминава вместо него да се подготви за предстоящия сблъсък с Хан и страховитата вещица, която го съпътства. Ако някой разбере тайната на Мулан, наказанието ще бъде твърде сурово, но едва след като разкрие истинската си същност, тя би могла да достигне пълния си потенциал и да се превърне в легенда!

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |