It's about time

Какво да очакваме от новия Crash Bandicoot

Геймплей трейлър за Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

„Крайно време е“ да излезе нова игра от емблематичната поредица Crash Bandicoot – повече от десетилетие не сме имали такава (не броим римейковете), въпреки че франчайзът е белязал детството на мнозина от нас, а популярността му винаги е била голяма. Затова тази година ще видим Crash Bandicoot 4: It’s About Time – директно продължение на последната успешна игра със сюжет, Warped, излязла през далечната 1998 година. След нея франчайзът се развива извън оригиналния си формат и редица девелопъри се упражняват върху него със смесен успех. Може да се възприеме и като директно продължение на N: Sane Trilogy, римейкът на първите три игри.

В началото на месеца от разработчиците Toys for Bob пуснаха геймплей видео, в което ни показаха нововъведенията в It’s About Time – ще можете да играете с различни скинове, в различни модове и с различни герои. Направо пускайте клипчето, за да видите за какво става дума:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Краш и Коко ще могат да се сменят взаимно по всяко време в играта, като действията им са абсолютно идентични, разликата е чисто козметична. Те ще преодоляват нивата по познатия начин – предимно със скачане, торнадо, убиване на врагове, разбиване на кутии и събиране на ябълки. Ще ползват не една, а четири маски, които ще са им полезни за решаване на различни проблеми. Има и нива, в които ще трябва да се превъплътите и като злодеите.

Играта беше обявена през юни, но по нея се работи отдавна. Премиерата й всъщност не е чак толкова далеч – 2 октомври за PlayStation 4 и Xbox One.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата