Трейлър за специалния епизод на „Доктор кой“

Doctor Who се завръща на нова година.

Не са много феновете на „Доктор кой“, които очакват завръщането на сериала с нетърпение, но все пак повечето такива продължаваме да следим сериала, каквото и да прави главният сценарист Крис Чибнал с него. Имахме време да се възстановим и да забравим най-лошото от абсурдния финал на 12-ти сезон, сега ни предстои традиционния празничен епизод. Както и миналата година обаче, той няма да се излъчи на Коледа, а на 1 януари. В него ще видим завръщането на далеците и на обичания Джон Бароумен.

В ролята на злодея влиза отново Крис Нот („Сексът и градът“) – той вече беше такъв за онзи тъп епизод с гигантските паяци в 11-ти сезон. Ще гостуват също Хариет Уолтър (Даша от Killing Eve) и Нейтън Стюарт-Джарет.

Доктора няма да присъства твърде много в този епизод, тъй като е в затвора. Явно придружителите ще трябва да спасяват Земята от далеците, поне в началото. Те са на Земята и откриват смущаващо присъствие на далек на планетата. Макар и с помощта на Джак Харкнес, без Доктора е трудно да победиш най-издържливите злодеи във вселената. За двама от придружителите това вероятно ще е последна поява – носят се упорити, макар и непотвърдени слухове, че Брадли Уолш и Тозин Коул напускат сериала, което ще остави Язмин сама. 13-ти сезон вече се снима, но поради пандемията и трудностите покрай нея се налага да бъде съкратен до само 8 епизода.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Завръщане на Джак е сигурно второто най-искано от мен нещо в сериала. Точно след завръщане на Дона.
Но съм силно скептичен към това, което може да ни предложи настоящият каст, сценарист, режисьорски екип… Така че честно казано, бих предпочел да не пипат Джак.
Както и да е, късно е вече за това. Дано по-скоро да ги сменят и тези, които поемат нещата да намерят начин да поправят всичко, което Чибнал счупи в една история с повече от половин век традиция.