Шерлок Холмс и група хлапаци в свръхестествена мистерия

Трейлър за сериала The Irregulars, който ще излезе скоро по Netflix.

В последно време сякаш всяка втора новина, която пускаме, е за нов филм или сериал на Netflix. Новото предложение на стрийминг-гиганта е свързано с обичан литературен герой, поставен в необичайни жанр и обстоятелства.

В сериала The Irregulars действието се развива в Лондон от края на 19-ти и началото на 20-ти век – времето, в което се вихри известният детектив Шерлок Холмс. Главни герои обаче са хлапаците, които се появяват в част от книгите, за да му помагат да разрешава мистериите си. В интерпретацията на сериала обаче Холмс е злодей, който си присвоява успехите на оправните момчета и момичета от улицата. Нещо повече, в тази версия мистериите ще са свръхестествени, а не просто обикновени убийства.

На 26 март предстои пускане на първи сезон от сериала. Още отсега обаче той е подновен за втори сезон, така че със сигурност ще има и още епизоди. Това означава, че Netflix са уверени в успеха и качествата му, което пък обнадеждава и нас зрителите. Иначе сериалът изглежда като да е по стандартна формула – група тийнейджъри спасяват света от свръхестествена заплаха, просто тук за цвят и с маркетингови цели е добавен Шерлок Холмс. Разбира се, липсата на особена оригиналност не е причина да се отречем от „Нередовните“ – напълно е възможно той да си струва гледането. Ще разберем след десетина дни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Слаба работа… Нетфликс ги бълва тия неща на конвейер, но творческата стойност на 90% от тях е нулева.
За сметка на това, останалите 10% са обикновено на много добро ниво.