Анимационните сериали Star Trek с нови трейлъри

Star Trek: Lower Decks втори сезон и Star Trek: Prodigy показват реклами за предстоящите си сезони.

Този уикенд се проведе комик-кон в Сан Диего и наизлязоха немалко трейлъри за фантастични филми и сериали. Тук ще ви покажем двете реклами за анимационните сериали на Star Trek, разработвани от стрийминг платформата Paramount+ (у нас Star Trek: Lower Decks може да се гледа на Amazon Prime, подозираме, че пак там ще пуснат и предстоящия Star Trek: Prodigy).

Миналата година тръгна хумористичният сериал „Стар Трек: Долните палуби“ и се оказа по-добър от очакваното, така че мнозина чакат втори сезон с нетърпение. В него ще имаме повече епизоди с капитан Райкър, когото познаваме от игралните сериали „Стар Трек: Следващо поколение“ и „Стар Трек: Пикард“. Друга интересна поява на герой от миналото ще има в епизода с Том Парис („Стар Трек: Вояджър“), макар че тя е само в халюцинация. Сезонът изглежда като да доставя още от това, което направи първите епизоди успешни, така че имаме основания да очакваме сполука и този път. Сериалът вече е подновен и за трети сезон, така че ни предстои да гледаме още поне 20 епизода.

Трейлърът на „Стар Трек: Чудо“ показва главния герой – млад извънземен, който ще напусне планетата си и ще изследва вселената. За ръчичка ще го води не кой да е, а капитан Джейнуей, известна ни от „Стар Трек: Вояджър“. Очакваме сериала по някое време есента.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нямам търпение за Лоуър дескс. Скоро почнах да гледам Следващото поколение – уникален сериал. 🙂
Продижито ми прилича малко Войната на клонираните ни на стар уорс сериалите като стилистика.
Очаквам новия сериал със Спок