1 коментар
star-trek-lower-decks

Анимационните сериали Star Trek с нови трейлъри

Star Trek: Lower Decks втори сезон и Star Trek: Prodigy показват реклами за предстоящите си сезони.

Този уикенд се проведе комик-кон в Сан Диего и наизлязоха немалко трейлъри за фантастични филми и сериали. Тук ще ви покажем двете реклами за анимационните сериали на Star Trek, разработвани от стрийминг платформата Paramount+ (у нас Star Trek: Lower Decks може да се гледа на Amazon Prime, подозираме, че пак там ще пуснат и предстоящия Star Trek: Prodigy).

Миналата година тръгна хумористичният сериал „Стар Трек: Долните палуби“ и се оказа по-добър от очакваното, така че мнозина чакат втори сезон с нетърпение. В него ще имаме повече епизоди с капитан Райкър, когото познаваме от игралните сериали „Стар Трек: Следващо поколение“ и „Стар Трек: Пикард“. Друга интересна поява на герой от миналото ще има в епизода с Том Парис („Стар Трек: Вояджър“), макар че тя е само в халюцинация. Сезонът изглежда като да доставя още от това, което направи първите епизоди успешни, така че имаме основания да очакваме сполука и този път. Сериалът вече е подновен и за трети сезон, така че ни предстои да гледаме още поне 20 епизода.

Трейлърът на „Стар Трек: Чудо“ показва главния герой – млад извънземен, който ще напусне планетата си и ще изследва вселената. За ръчичка ще го води не кой да е, а капитан Джейнуей, известна ни от „Стар Трек: Вояджър“. Очакваме сериала по някое време есента.

https://www.youtube.com/watch?v=Hty8ufTB4Z4

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата