3 коментара
the walking dead daryl hhh

Трейлър за 11-ти сезон на „Живите мъртви“

„Пази се от живите мъртви“ пък ще показва ядрен зомби апокалипсис.

В момента се провежда най-големият Comic Con в света – този в Сан Диего. Поради пандемията обаче, той за втора поредна година се провежда онлайн. Затова и участващите сериали са по-малко на брой. Това обаче не значи, че няма никакви новини оттам.

Едно от най-високопрофилните събития на тазгодишния конвент беше показването на първия пълен трейлър за 11-ти сезон на „Живите мъртви“. В него виждаме поредни драматични събития за оцелелите в зомби апокалипсиса, както и нова група врагове. За съжаление, отново ще има смърт на главни персонажи и любими животни…

Бутон за зареждане на YouTube видео

11-ти сезон ще бъде последен за сериала, но той ще бъде разделен на три третини по 8 епизода, така че още не е дошло времето да говорим за финал. По всичко личи, че дългоочакваните от феновете на комикса сюжетни линии в Общността най-накрая ще започнат, вероятно с тях ще завърши и сериалът.

Премиерата на сезона е на 22 август, но в интернет вероятно ще изтече още на 16-ти.

Междувременно, скоро ще се завърнат и двата дъщерни сериала – Fear the Walking Dead и Walking Dead: World Beyond. Първият ще навлезе в седмия си сезон и ще добави ядрен апокалипсис към зомби апокалипсиса, а вторият ще покаже втория си сезон, който се очаква да бъде последен. И двата ще започнат през октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата