The-Midnight-Club

Пълен трейлър за The Midnight Club

„Среднощният клуб“ на Майк Фланаган скоро ще излезе.

Харесваме Майк Фланаган още от филма му Oculus, а светът го харесва след The Haunting of Hill House. Новият му сериал се казва „Среднощният клуб“, адаптация на едноименния роман от Кристофър Пакй, и даже вече сме ви показвали тийзър за него. Вчера е излязъл пълен трейлър за него, в който виждаме повече от главните герои и ужасите, през които те ще минат.

https://www.youtube.com/watch?v=X3cCROeOQLQ&ab_channel=Netflix

Не сме въодушевени от факта, че главните герои са тийнейджъри, но с удоволствие забелязваме, че тонът е малко по-различен от стандартния за Фланаган. Пак имаме наситен с драма ужас и духове, но сюжетът изглежда по-богат и сякаш ще има по-бързо темпо, отколкото сме свикнали при този режисьор. Вместо всичко да се върти около една главна сюжетна линия, изглежда сякаш ще имаме и епизодични приключения.

Както видяхте от клипчето, сюжетът се развива в болница за безнадеждно болни юноши. Осемте пациента всяка нощ се събират и си разказват страшни истории. Те сключват пакт, че следващият от тях, който умре, ще се свърже с тях отново от Отвъдното. Естествено, когато това се случва, тийнейджърите съжаляват за даденото на шега обещание, но вече е късно. Но дали пък няма шанс тайните на имението Брайтклиф да ги излекуват?

The Midnight Club ще излезе с всичките си епизоди накуп по Netflix на 7 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата