2 коментара
Kin-New-Movie-Poster

Бихте ли опазили роднините си с извънземни оръжия?

Трейлър за филма Kin с Денис Куейд и Зоуи Кравиц.

Продуцентите на „Странни неща“ отново ще се занимаят с леко носталгична продукция, а продуцентите на „Първи контакт“ – с история, която смесва важността на семейството с научнофантастични концепции. „Роднини“ е режисьорски дебют на братята Джонатан и Джош Бейкър и е пълнометражна версия на късометражката им Bag Man от 2014 г. В Kin 12-годишно момче намира мистериозно оръжие и започва да пази брат си с него – а брат му определено има много, от което да се пази. Всичко това рано или късно ще ги сложи на радарите на много по-опасни хора и същества от кварталните мафиоти, така че екшън и напрежение ще има.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Момчето е изиграно от Майлс Прюит, който засега има само три епизода от сериала „Атланта“ зад гърба си. Участват още Зоуи Кравиц, Денис Куейд, Джеймс Франко, Джак Рейнър и Кари Кун.

Правата за разпространение на Kin са купени от Лайънсгейт, след като дистрибуторите са го видели на филмовия фестивал в Торонто, където е бил харесан. Братята Бейкър са далеч от известни, но с мастити продуценти зад гърба си и при евентуален успех на „Роднини“, може и да се наредят сред холивудските звезди.

Премиерата на „Роднини“ в САЩ е на 31 август, има шанс, макар и малък, да го видим официално и у нас.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата