4 коментара
the-old-guard-charlize-theron

Чарлийз Терон става безсмъртна супергероиня

Трейлър за филма The Old Guard.

Супергероите продължават да са основна тема в американските продукции, макар и за персонажи, които не са на Marvel или DC, да е почти невъзможно да пробият. След като загуби сериалите на Дисни от вселената на „Деърдевил“ и „Защитниците“, Netflix усилено се мъчи да възпроизведе техния успех. Донякъде успя да привлече зрители с „Чадърената академия“, но този сериал не е особено високопрофилен. Следващият опит ще бъде с филм на име „Старата стража“, като в главната роля ще е суперзвездата Чарлийз Терон.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Old Guard изглежда доста добре като за продукция на Netflix (откъм бюджет, екшън и ефекти) и е странно, че проектът не е предвиден за показване в кина. Не за първи път обаче стрийминг платформата инвестира много средства във филм, от който очаква да стане хит. Предстои да видим дали надеждите за това ще се оправдаят.

Чарлийз Терон и нейните „колеги“ са хора, които не могат да умрат. Те са живели вече няколко века и помагат в опазването на света, докато се крият от него. Сред актьорите в техните роли са европейският актьор Матиас Шонерц („Момичето от Дания“), Марван Кензари („Аладин“) и Чиуетел Еджиофор („Деца на хората“, „Цар Лъв“, „Господарка на злото 2“. Сравнително неизвестната Кики Лейн пък играе девойка, която тепърва открива, че е отключила същия ген в себе си и ще се присъединява към бандата. Историята е базирана на комикс, пуснал 5 броя през 2017 г.

Премиерата е на 10 юли, а дотогава Netflix сигурно ще пускат още трейлъри.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата