3 коментара
Beauty and The Beast cast

CW пусна трейлър за „Красавицата и Звяра“

Вижте как ще изглежда на екран вече познатият сюжет за модерната свръхестествена интерпретация на Beauty and the Beast.

Ако обичате тийнейджърските сериали на CW и сте винаги жадни за приказки, то „Красавицата и Звяра“ ще бъде перфектният есенен сериал за вас! Вижте неговия първи трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=Spnz-QNhUcE

Главната героиня е Катрин Чандлър, чиято майка е убита пред очите й. Травмата от детството й я кара да израсне като силно мъжко момиче, а за професия си избира да стане детектив, разследващ убийства (в оригиналния сериал от 80-те е адвокатка). Има обаче и нещо друго в историята на Катрин – детайл, за който никой не й вярва. В нощта на убийството на майка й, тя е спасена от някого… или нещо. В докладите случката е описана като нападение от животно, но Катрин знае, че нещата не са толкова прости.

В наши дни Катрин попада на нов случай – убийство, което я води до запознанство с доктор Винсент Келър. Д-р Келър се води убит в Афганистан още преди години, но Катрин го намира жив и здрав. Нещо повече – когато се ядоса, той се превръща в див звяр без контрол над собствената си сила. Двамата се сближават и започват да работят заедно, за да изчистят улиците от опасните престъпници и да разрешат случая с убийството на майката на Катрин.

В главните роли на Beauty and the Beast са Кристин Кройк („Смолвил“) и Джей Райън („Тера нова“), а първите епизоди ще видим в есенната програма на телевизията тази година. Епизодите ще се излъчват всяка сряда веднага след тези от четвърти сезон на „Дневниците на вампира“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата