1 коментар
birds of prey

Еманципация и при суперзлодейките

Трейлър за филма „Хищни птици“ (Birds of Prey).

Ако случайно филмът „Отряд самоубийци“ ви е харесал – честито! Вашият тип хора е рядко срещан! И именно за вас има по-голям шанс да проявите интерес към предстоящия филм „Хищни птици“. В него един от най-колоритните персонажи на Suicide Squad – Харли Куин, ще се еманципира от бившето си гадже Жокера и ще оглави свой собствен отряд от… персонажи от женски пол (не сме сигурни дали са супергероини, суперзлодейки или супер-каквото-и-да-било). Може да приемем Birds of Prey като разклонение, въпреки че всъщност е по съвсем отделен комикс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Предвид популярността на Марго Роби и нейната Харли Куин, разбираемо е, че трейлърът се фокусира основно върху нея. Филмът обаче ще има и други важни персонажи – например Черното канарче (Джърни Смолет-Бел), Ловкинята (Мери Елизабет Уинстед) и полицайката Рене Монтоя (Роузи Перес). Четирите дами ще действат заедно, за да пазят младата Касандра Кейн (Ела Джей Баско) от злодеите – Черната маска (Юън Макгрегър) и Виктор Жаж (Крис Месина).

„Хищни птици“ излиза по кината на 7 февруари 2019. От този петък ще можете да гледате и „Жокера“, а програмата за филмите на DC след това е както следва:

  • Жената чудо 1984: 5 юни 2020
  • Батман (с Робърт Патинсън): 25 юни 2021
  • Отрядът самоубийци: 6 август 2021
  • Супер домашни любимци: 20 май 2022
  • Аквамен 2: 16 декември 2022
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата