teenwolfbannerbig

И Teen Wolf подновен за втори сезон

MTV се доверява на сериала като го подновява рано.

Изображение с име: Screen-shot-2010-11-16-at-1.12.21-AMMTV поднови сериала за втори сезон от 12 епизода, който ще се излъчи през 2012. „Teen Wolf“ в момента е в средата на първия си сезон и това ранно подновяване показва, че телевизията има голяма вяра в него. Все пак тийн драмата е най-гледаното предаване на телевизията със средно 1.7 милиона зрители на епизод.

Но как ще се развие сериал със заглавие „Тийнейджър-вълк“, ако продължи няколко години? Явно продуцентите са си направили сметката и за това:

Всъщност той може да е тийнейджър-вълк доста време. Той е втора година в гимназията, но сме планирали всичко много внимателно. Първият сезон се развива само за два месеца и половина. Втори сезон може да започне точно след пролетната ваканция същия срок. Така че може да гледаме тези деца в гимназията още 10 години.

Изображение с име: teen-wolf-mtv

Сериалът всъщност е римейк на едноименен телевизионен филм от 1985 година. Гимназистът Скот е ухапан от вълк, докато се разхожда из гората по нощите. На другия ден в училището му пристига симпатичната нова ученичка Алисън, в която той се влюбва. Оказва се обаче, че нито вълкът е обикновен горски звяр, нито Алисън е обикновена гимназистка.

Възможността сериала да продължи 10 сезона изглежда доста страшничка, но всичко остава в ръцете на телевизията. Нашето ревю може да видите тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата