katee-sackhoff

Кейти Сакхоф ще прави Дъжд

Актрисата е написала сценарий за филм, намерила е продуцент и ще изпълнява главната роля.

katee-sackhoff3Не всички са фенове на Старбък, но почти всички са фенове на Кейти Сакхоф. Актрисата от „Бойна звезда Галактика“, „Биомеханична жена“, „Окулус“ и „Ридик“ (наскоро я видяхме и в полемичната късометражка Power Rangers) ще оглави свой собствен научно фантастичен проект! Името е „Дъжд“, сценарият е нейн, а продуцентът ще бъде компанията, която прави „Континуум“ и „Олимп“. Сакхоф ще си бъде и изпълнителен продуцент.

В Rain главната героиня е войник от бъдещето, който изживява лично дългосрочните ефекти от глобалното затопляне, свършека на горивата и научните експерименти, нарушаващи баланса на природата. Всичко това започва да се отразява на еволюцията на човечеството.

Представител от Reunion Pictures, продуцентите, казва, че „с Rain Кейти е създала свят на бъдещето и история, толкова завладяваща, колкото е впечатляваща визията й. Филмът ще е лично изживяно изследване на цивилизация, загиваща от собствената си ръка. Тя е написала страхотна история и сме много развълнувани да работим с нея“.

Идеята не изглежда много оригинална, но може наистина драмата да е силна. Продуцентите не са кой знае колко богати, но с „Континуум“ са показали, че разполагат с достатъчно, за да направят такава история по адекватен начин и с приемливо качество.

Сакхоф в момента играе в криминалната драмa Longmire, която се мести в Netflix. Наскоро я видяхме в полемичната късометражка по Power Rangers, а много фенове на жанра искат тя да изиграе „Капитан Марвел“ в неизбежната поредна филмова интерпретация на комиксов персонаж.

Стискаме на Сакхоф палци да преуспее в жанра – както като актриса, така и като сценарист/продуцент.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата