1 коментар
teen wolf s4

Нови изроди в Teen Wolf

Ще успее ли компанията от тийнейджъри да се справи с новата порция брутално изглеждащи злодеи?

„Тийн-вълк“ не е от най-уважаваните сериали, и то по разбираеми причини. Въпреки това той успя да намери своята публика и дори се развива все по-добре от година на година. Експериментът на MTV определено е успешен, а съвсем скоро, след като трети сезон свърши само преди няколко месеца, ще започне четвърти сезон на Teen Wolf. Музикалната телевизия доста се позабави да покаже хубав трейлър за новите епизоди, но такъв вече има – 2 седмици преди те да започнат. Вижте го!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не се оставяйте името да ви заблуди – този сериал отдавна не е само за върколаци. Гущери, баншита, японски демони-лисици, друиди и какви ли още не се намесиха в света, който първоначално изглеждаше доминиран от хора и върколаци. Тази година жителите на Бийкън Хилс ще се запознаят с още свръхестествени същества, а основният въпрос за сезона ще бъде „Кой е Благотворителят (The Benefactor)?“

След смъртта на някои от персонажите миналата година и напускането на Айзък, актьорският състав за следващия пакет епизоди е освежен. Малия (Шели Хениг) се записва в гимназията на главните герои и ще наваксва с образованието си, а Лиъм (Дилън Спрейбери) се присъединява към отбора по лакрос и демонстрира неестествено добри умения.

Изобщо, трейлърът показва някои доста добри идеи за свръхестествени злодеи като съществото без уста или маскираните, бойни сцени на забавен каданс, брадви, оръжия, зъби и нокти. Не може да се мине и без сцени с целувки (колкото повече герои се целуват, толкова по-добре) и разсъблечени мускулести момчета – тема, заложена в сърцевината на концепцията за сериала. Иначе казано, очаква ни още много от същото и не изглежда сякаш сериалът забавя темпото или намалява качеството си.

Четвърти сезон започва на 24 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата