1 коментар
pacrim-ely-rid

Нови трейлърчета за Pacific Rim, Riddick и Elysium

Вижте рекламни спотове за някои от най-очакваните филми – „Огненият пръстен“, „Ридик“ и „Елизиум“

Ако сте фенове на разрушителни битки между гигантски роботи и колосални чудовища, то със сигурност очаквате „Огненият пръстен“ с нетърпение. Маркетинговата кампания към филма на Гилермо дел Торо е особено продуктивна, за да зарадва точно вас! Пуснати са цели 17 промо клипчета – ще ви покажем последното, а останалите ще ви оставим да издирите сами:

http://www.youtube.com/watch?v=pWAHB8MGHyQ

„Пълен мрак“ се завръща в малко по-нова форма – с Вин Дизел, Карл Ърбан, Кейти Сакхоф и др. Първият трейлър вече ни намекна, че „Ридик“ ще прилича много повече на първия филм от поредицата, отколкото на втория, и ако е имало съмнения, че намекът е уместен, то тази телевизионна реклама напълно ги потушава:

http://www.youtube.com/watch?v=4azxudgeQCA

Класовата борба се пренася в околоземното пространство за фантастиката на Нийл Бломкамп „Елизиум“. Вече ви показахме първия трейлър към нея (макар че тогава помислихме, че българското заглавие ще бъде с по-логичното „Елисей“), но е хубаво да видите и този, защото той предлага малко по-дълбок поглед както върху социалния сюжет, така и върху екшъна:

http://www.youtube.com/watch?v=lTjv2KNK5GY

Elysium излиза по нашите кина на 9 август, Riddick – на 6 септември, а Pacific Rim съвсем скоро – на 12 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата