Всичко за филмите от Comic-Con 2017

Трейлъри за Justice League, Thor: Ragnarok, Blade Runner 2049, Bright, Death Note, Kingsman: The Golden Circle, Pacific Rim: Uprising, Ready Player One

Въпреки че при сериалите има изобилие от трейлъри, показани на Комик-кон в Сан Диего тази година, при филмите нещата са малко по-скромни. Но и там материалът не е никак малко…

Филмите на Marvel и DC

Justice League

Повечето от вас вероятно са със смесени емоции по отношение на „Лигата на справедливостта“ – единственият що-годе сносен филм от вселената на ДС досега е „Жената чудо“, като някои харесват и „Отряд самоубиици“. Следващият проект обаче изглежда много по-близък до „Батман срещу Супермен“, като ще включва всички герои от него (само за Супермен не е 100% сигурно), обединени срещу общ, засега сравнително мистериозен враг (поне за тези, които не са чели комикси). Виждаме, че и Темискира ще се завърне поне за малко, а Жената чудо и Батман ще предвождат отбора на добрите. Тонът на този трейлър е малко по-мрачен от предишния, но все пак не са избегнати шегичките, особено от страна на Светкавицата. „Лигата на справедливостта“ излиза на 17 ноември.

На присъстващите са показани кадри от „Аквамен“, които са приети изключително позитивно, но за съжаление ще се запазят в тайна за останалите. По разказите на просветените, кадрите съдържат интересни подводници, войници, яздещи акули и още вълнуващи за феновете елементи. Бен Афлек пък потвърди, че със сигурност остава в ролята на Батман за обозримото бъдеще, напук на слуховете, че иска съвсем да се откаже. Соло-филмът за Светкавицата ще се казва „Флашпойнт“, което вероятно вече знаете какво означава, ако ви пука дори малко за героите на ДС. Едва ли той ще доведе до цялостен рестарт на твърде младата вселена, но е възможно да промени някои събития от миналото (смъртта на Супермен?).

Thor: Ragnarok

Следващият филм за бога на гръмотевиците от вселената на Марвел все повече придобива тона на „Пазители на галактиката“, а това може само да ни радва. При първото рекламно клипче Хълк беше изненадата на финала, а тук виждаме, че зеленото чудовище ще бъде доста важен герой и често ще си говори с Тор. Появява се и Локи, който отново ще помогне на брат си в мисия, която е по-важна от неговите ламтежи за власт и прецакване на другите. „Тор: Рагнарьок“ излиза на 3 ноември.

Марвел са показали и кадри от „Отмъстителите: Войната за вечността“ и „Черната пантера“, но те, уви, са ексклузивни за присъствалите на панела. Но няма нужда да ни е яд – сигурни сме, че и за нас, простолюдието, ще има материали скоро. Като новини за предстоящите продукции на Марвел можем да кажем, че:

  • Мишел Пфайфър се е присъединила към състава на „Ант-мен и Осата“ в ролята на Джанет ван Дайн, изгубената съпруга на Ханк Пим, а Лорънс Фишбърн – като неговия приятел Бил Фостър, или Голиат, за който е чел комиксите. Хана Джон-Камен пък ще играе злодея;
  • Капитан Америка ще е с брада в „Отмъстителите: Войната за вечността“, а Черната вдовица вече е руса;
  • Питър Куил, Доктор Стрейндж и Железния човек ще имат съвместна бойна сцена срещу Танос;
  • Юлисес Клоу (Анди Съркис) загуби ръката си при първата си поява във филм на Марвел, но в следващата – „Черната пантера“, тя ще бъде заменена с изкуствена, и то такава, която може да се превръща в оръжие;
  • Капитан Марвел, първата супергероиня със соло-филм в тази вселена, ще разкаже своята история от 90-те години. Филмът ще включва и Ник Фюри (Самюел Джаксън), вероятно с двете си очи налице, тъй като сюжетът се развива преди той да ги изгуби.

Други филми

Blade Runner 2049

„Блейд Рънър 2049“ пусна трейлър преди седмица, който не показва много нови неща, но пък от екипа са се подготвили за комик-кон по друг начин – с отделена зона, в която посетителите да се потопят в атмосферата на Лос Анджелис от 2049 година. Вижте първо кадрите, които ще ви надъхат за продължението на историята с репликантите и мрачното бъдеще за пореден път, а след това и преживяването, осигурено от екипа. Ще почакаме за филма до 6 октомври.

Продължава под рекламите

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |